• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Officina roldeurkast smal, 200cm
Levertijd 7-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BNO Officina roldeurkast smal, 200cm

Officina brengt beweging in kantoren: de Officina roldeurkast smal, 200cm zijn beschikbaar in verschillende hoogtes en breedtes. Een grote keuze aan open kasten en kasten met deuren in melamine of glas, kasten met hanmappenladen en een verijdbaard ladenblok completeren het Officina officesysteem. De kasten zijn afsluitbaar en hebben een dikte van 19mm waardoor de Officina open kasten en de kasten met deuren geschikt zijn om volle ordners in te plaatsen! De open kast kan zelfs gebruik worden als bibliotheek om zwaardere boeken in op bergen.Officina van Brand New Office biedt de oplossing voor elke situatie die zich kan voordoen op de werkplek.Het gebruikte hout wordt milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd en is FSC-gecertificeerd. De kasten en open kasten worden verder gekenmerkt door een uistekende prijs/kwaliteits verhouding. Deze kantoormeubelen zijn in voorraad en kunnen binnen de 2 weken opgebouwd worden in jullie kantoorruimte. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op.

Ontwerp: Officina voor Brand New Office  
Materiaal:
 Melamine E1 spaanplaat
Maten: 90b x 40d x 200h cm
Kleur: esdoorn, grijs, beuken, walnoot 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  


Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! Officina roldeurkast smal, 200cm