• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Carpyen Naomi vloerlamp
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Carpyen Naomi vloerlamp

De Naomi vloerlamp werd ontworpen door Toni Palleja voor de Baskische topfabrikant Carpyen. De serie Naomi bestaat uit een staande lamp en een tafellamp. De tafellamp is beschikbaar is in drie verschillende formaten: Ø 17 cm, Ø 25 cm en Ø 45 cm, de vloerlamp is beschikbaar in één versie: Ø 64cm. De Naomi lamp bestaat uit een klassieke geplooide kap van textiel met een modern en robuuste metalen onderframe. Het frame van deze design lamp van Carpyen is alleen verkrijgbaar in het zwart , de lampenkap is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: beige, zwart en rood. Deze bestseller van Carpyen kan met een zwarte draad of rode draad gekozen worden. De rode bedrading geeft een zowel de Naomi tafellamp als vloerlamp een formeel klassiek maar tegelijkertijd ook moderne look. Deze lamp is uiterst geschikt voor horeca zaken, maar kan zowel thuis als op kantoor gebuikt worden. Bestel deze staande lamp Noami vandaag nog bij Brand New office!

Ontwerp:
 Antoni Pallejà voor Carpyen
Maten: Ø 65 x 175h cm 
Materiaal: textiel en metalen frame
Licht: E27 incand. 1x150 W max

Reservelamp niet inbegrepen
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
  

Antonio Carpintero, Encarnación Celdran en Roberto Carpintero, drie namen dat concrete betekenis te geven aan het baskische lichtmerk uit Barcelona: Carpyen. Een merk dat sinds 1948 een pionier is in de creatie van verlichtingselementen en door de jaren heen een echte referentie geworden is in de sector. Carpyen heeft werk gemaakt om van hun merk een onderscheidend kenmerk te maken en trouw te blijven aan kwaliteit, creativiteit, innovatie en inspiratie. Een merk dat in de loop der jaren alleen maar sterker is geworden door hun collectie telkens te vernieuwen, nieuwe oplossingen en innovaties te leveren en nieuwe producten te ontwerpen. De lampen van Carpyen omvatten zowel vloerlampen, tafellampen, bureaulampen, hanglampen, wandlampen en zelfs buitenverlichting. Ze zijn gespecialiseerd in Horeca verlichtingen met de nadruk op hotel verlichting. Alle werknemers, bestuursleden, architecten en producenten van Carpyen steken dagelijks de nodige energie en enthousiasme in hun werk om een perfect product af te leveren! Naomi vloerlamp