• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Bend staande kapstok
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Bend staande kapstok

Cascando Bend staande kapstok bestaat uit gebogen metalen staanders die op fraaie wijze samenkomen. Jassen worden over het zorgvuldig afgeronde uiteinde van de strip gehangen of aan de gepolijste aluminium knoppen waarmee de staanders zijn verbonden. Een subtiel koppeldetail op de bodem brengt ook hier de staanders harmonieus bij elkaar.

Bend kapstok is verkrijgbaar in wit, geel en grijs. Laat uw entree, kantoor of Horeca-zaak(hotel-restaurant-café)originaliteit uitstralen. De Cascando Bend kapstok is een design van de Nederlandse ontwerper: Peter van de Water. Brand New Office is officiële verdeler van het designmerk Cascando voor de BeNeLux. 
 
Ontwerp: Peter van de Water
Maten: 176h x 50b x 50d cm
Materiaal: Metaal, gepolijst aluminium

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering  
    
  
   
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Bend staande kapstok