• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Flow I paraplubak
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Flow I paraplubak

Cascando Flow I paraplubak: met de Cascando Flow artikelen laat u uw ontvangst van uw kantoor, winkel of Horecazaak klasse uitstralen. Het concept Flow II paraplubak van Cascando heeft verschillende systeemdoelen die perfect aan uw eisen aansluiten. Het Flow gamma bestaat uit paraplubakken en prullenmanden. Hoge paraplubak met fraaie ronde hoeken vervaardigd uit staal en perfect afgewerkt zonder naad. Optioneel kan men kiezen voor een inzetbak voor korte paraplu's. Ze werden ontworpen door Marleen Valstar en zijn beschikbaar in het zwart of aluminium. Bovendien zijn de Flow II paraplubak van Cascando snel leverbaar bij Brand New Office! Wij zijn officiële dealer van Cascando voor de Benelux.

Ontwerp: Marleen Valstar
Maten: 49h x 45l x 15d cm
Materiaal: staal, naadloos afgewerkt

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering       
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Flow I paraplubak