• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Stick Wandkapstok
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Stick Wandkapstok

Cascando Stick Wandkapstok is een smaakvolle wandhaak voor een verzorgde entree dat pure eenvoud uitstraalt. De materiaalcombinatie gecoated aluminium en de speelse kleuren creëert een exclusieve uitstraling.

De Wandgarderobe Stick van Cascando is beschikbaar in verschillende kleuren en is geschikt voor een of twee hangers. In combinatie met de bijpassende kledinghanger Pole ontstaat een krachtig beeld, vooral als er meerdere kapstokken op de muur komen te staan!

Stick straalt pure eenvoud uit. In combinatie met de bijpassende Pole-kleerhangers creëert het een sterk beeld, vooral wanneer meerdere Sticks tegen elkaar aan de muur komen. Stick is gemaakt van gecoat aluminium en is geschikt voor één of twee hangers.
 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten : 12l x 3dcm
Materiaal: gecoated aluminium
 
 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering     

Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Stick Wandkapstok