• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Smit Visual Chameleon portable whiteboard
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Smit Visual Chameleon portable whiteboard

Een whiteboard bij elke werkplek: de Chameleon portable whiteboard van Visual Smith. Of je bedrijf nu De Chameleon Portable is een lichtgewicht whiteboard. Daardoor draagt u uw ideeën overal met zich mee. De buffellederen band loopt door over 2 zijdes, waardoor het bord zowel horizontaal als verticaal opgehangen kan worden aan de bijbehorende wandknop.helemaal gericht is op Agile werken, of op flexibel werken, dit whiteboard is altijd dichtbij elke werkplek.

Het resultaat is een mobiele schrijfwand met allure, te gebruiken met en zonder wielen. Zoals een echte kameleon past de Chameleon portable whiteboard zich, door verschillende maten-en functionele opties, moeiteloos aan in je interieur.

De esthetische waarde van design wordt veelal bepaald door details. Vanuit dit gegeven introduceert Smit Visual twee nieuwe Chameleon producten: Mobile en Portable. Voor het stijlvolle en doordachte ontwerp van deze mobiele schrijfborden is samengewerkt met award winnend ontwerpbureau GBO. 

De Chameleon portable is licht, waardoor het bord makkelijk naar elke werkplek verhuisd kan worden. Zeker in een open kantoortuin, waar bureau’s vaak niet direct aan een muur staan, komt de functie van een portable whiteboard en op zichzelf staand schrijfbord goed tot zijn recht.


Ontwerp: Smith Visual 
Materiaal: 24mm dik zwart stootrubber randen, schrijfoppervlak emaille, magneethoudend en droog uitwisbaar, lederen draagband
Maten: 180h x 90b cm
Kleur: wit, blauw en grijs

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen          snelle levering

Smit Visual bestaat 40 jaar! In die tijd zijn we uitgegroeid van een lokaal familiebedrijf naar een internationaal bedrijf met uitlevering naar meer dan 50 landen wereldwijd. We zijn echter al die tijd een familiebedrijf gebleven, met als belangrijke eigenschappen:

Al 40 jaar eigen lokale productie van audiovisuele presentatiemiddelen in Geldrop (Eindhoven). Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren, flexibel zijn in maatwerk en dat we bovendien zicht hebben op een maatschappelijk verantwoord productieproces.

Al 40 jaar staat een hechte klantrelatie voorop. Snelle en persoonlijke service zijn daarbij onze uitgangspunten. Zo zijn we de enige whiteboardproducent die een eigen montageteam aan uw klanten ter beschikking stelt.

Wij bieden maatwerk oplossingen door eigen flexibele productie maken wij prik, schrijf of projectieborden voor u op maat. Voor iedere ruimte of toepassing kunt u bij ons terecht. Voor optimale integratie van uw inrichting en presentatie oplossingen.

Functioneel inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes is al jaren één van onze specialiteiten. We maken van iedere ruimte een decoratieve en functionele werkomgeving. We combineren verschillende materialen, vormen en kleuren voor uw schrijf-of prikoppervlaktes.

De ideale oplossing voor het visualiseren van verbeterprocessen, geplande activiteiten en memo’s. We bedrukken borden met uw bedrijfslogo. U kunt ook zelf een ontwerp maken voor uw eigen whiteboard. We bedrukken whiteboards, prikborden en glasborden in full color in ieder formaat. Chameleon Mobile whiteboard glas