Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Adjustable Table E 1027 bijzettafel

€725,00€877,25 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 6 weken
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20753
De Classicon Adjustable Table E 1027 bijzettafel is een icoon onder de moderne klassiekers. Deze E 1027 bijzettafel werd ontworpen door Eileen Gray.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Icoon onder de moderne klassiekers: Eileen Grays oorspronkelijke ontwerp voor de Classicon Adjustable Table E1027 was bedoeld als meubelstuk voor haar huis in het Franse Roquebrune.

Het tafelblad van de Adjustable Table E1027 bijzettafel kan in tien stappen in hoogte worden versteld. Sinds 1987 staat deze bijzettafel van ClassiCon in het Museum of Modern Art, NYC. Deze Adjustable Table E1027 bijzettafel van Eileen Gray is nu beschikbaar bij Brand New Office en heeft een levertermijn van ongeveer 6 weken.

Ontwerp:  Eileen Gray voor ClassiCon, 1927
Materiaal: Verchroomde stalen buis, helder kristalglas
Maten: 62-101h x 51d cm

Een van de topmerken bij Brand New Office is het Duitse merk Classicon. Dit designmerk heeft in de loop der tijd enkele wereldberoemde designstukken op de markt gebracht. Ontdek ze hier.

Waarvoor staat Classicon?

Het merk Classicon zag het levenslicht in 1990 in München en is het levenswerk van Stefan Fischer von Poturzyn. Classicon maakt echte designmeubelen naar het ontwerp van echte topdesigners zoals Konstantin Grcic of Eckart Muthesius. Zo produceren ze niet alleen de meesterwerken van gisteren maar ook die van morgen.

De belangrijkste waarden voor Classicon zijn kwaliteit, een tijdloze esthetiek en design. Bij Brand New Office staan we uiteraard volop achter deze waarden en daarom zijn we trots dat we de designmeubelen van Classicon mogen verdelen.

De wereldberoemde Classicon Bell side table

Een van de pronkstukken die we u kunnen aanbieden is uiteraard de wereldberoemde verstelbare bijzettafel van Classicon. Dit tafeltje is van de hand van topontwerpster Eileen Gray.

De beroemde verstelbare Classicon side table E 1207 – Brand New Office

Wij verkregen de exclusieve licentieovereenkomst voor de klassieke-moderne ontwerpen van Eileen Gray. De Bibendumstoel van deze Ierse ontwerpster staat symbool  voor de innovatieve meubelontwerpen uit de 20ste eeuw en het modernisme dat toen hoogtij vierde.

Welke stukken van Classicon moet u zeker gezien hebben?

Echte iconen onder de moderne klassiekers zijn de lampen van Classicon zoals de Selene hanglamp en de Tube Light staande lamp. Die laatste is trouwens ook van de hand van Eileen Gray. Verder bieden we u nog echt abstracte textielkunst in de vorm van prachtige tapijten, en uiteraard de pronkstukken: de Bibendumstoel en de E 1207-bijzettafel. Of gaat u toch eerder voor een andere stoel uit het Classicon-gamma?

Kijk even rond in de prachtige collectie meubelen van Classicon in ons gamma of vraag raad aan de specialisten van Brand New Office.

       

Classicon Adjustable Table