Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Little Queen of love zetel

€280,00€338,80 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 10-15 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21102
De Little Queen of love zetel van Design of Love collectie van Slide is een ontwerp van Moro Pigatti. Deze design stoel is beschikbaar in verschillende kleuren.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Little Queen of love zetel van Slide is een deel van de originele reeks 'Design of Love' en werd ontworpen door Moro Pigatti. Deze design stoel van Slide is een herinterpretatie van de klassieke barokke zetel, met een vereenvoudigde stijl en een puur design. De design zetels zijn voorzien van een bijzondere afwerking in polyethyleen, met een elegante en klassiek motief die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Deze Little Queen of love zetel van Slide is ideaal voor het openbare ruimten, voor elegante en klassieke gelegenheden die een grote visuele impact nodig hebben en zelfs voor Horeca. De barokkestoel van Design of Love is beschikbaar in verschillende kleuren kleuren!
 
Ontwerp: Moro Pigatti voor Design of Love
Maten: 83h x 76b x 70d cm
Materiaal: polyethyleen

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen