Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Ergonomic plus bureau, verstelbaar

€521,00€630,41 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 7-10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21652
Het Brand New Office Ergonomic plus bureau is verstelbaar in hoogte, leverbaar in verschillende maten en kleuren. Bovendien snel leverbaar!
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Het Brand New Office Ergonomic plus bureau is verstelbaar in hoogte zodat individuele aanpassing van de tafel op de juiste werkhoogte mogelijk is. De meeste normale bureaus hebben een hoogte van 72cm. Deze bureaus houden echter geen rekening met de individuele lichaamsmaten en kunnen daarom voor de meeste mensen op lange termijn niet zonder lichamelijke beperking worden gebruikt. Mensen die kleiner of groter zijn dan een gemiddelde van 1,65 tot 1,75 m, hebben lagere of hogere bureaus nodig om ergonomisch te kunnen werken. Onze BNO Ergonomic plus bureaus voldoen aan deze individuele behoeften en kunnen in hoogte worden aangepast van 65 tot 85 cm. 

De frames van deze systeemmeubelen zijn beschikbaar in aluminium of antraciet, de melamine topbladen kan u kiezen in zeven verschillende kleuren. Kies uit vijf verschillende maten vanaf 80 x 80cm gaande tot 200 x 100cm. Optioneel kan u deze ergonomische kantoormeubelen van kabeldoorgangen, kabelgoten en een frontpaneel voorzien.

Deze kantoormeubelen met snelle levering zijn in voorraad en kunnen binnen de 2 weken opgebouwd worden in jullie kantoorruimte. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op.

Ontwerp: Officina voor Brand New Office  
Materiaal:
 Melamine blad, stalen frame 
Maten: 80/120/160/180/200b x 80/100d x 65-85h cm
Kleur: esdoorn, grijs, beuken, walnoot, wit , eik en pruim


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   snelle levering           

Nu met ruim 370verschillende producten van het merk Brand New Office op onze website! De exclusieve merken Officina, Cubic en BNO zijn bewijzen van Brand New Office’s ervaring op het gebied van kantoormeubelen en kantoorinrichting. Deze eigen merken van Brand New Office staan voor een  lange levensduur, milieuvriendelijkheid, tijdloos design en een top-ergonomie. Dit alles met een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding! Bovendien zijn de meeste design meubelen op voorraad en dus direct leverbaar!

De kantoormeubelen van Officina worden binnen de twee weken geïnstalleerd en opgebouwd op plaats van gebruik. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met het Officina kantoormeubilair kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten opbergkasten, bureaus, ergonomische bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met een aanbouwdressoir zijn beschikbaar. 

Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergaderstoelen of gewoon stoelen en bistrostoelen voor bij u thuis, op kantoor of in de Horeca. Onze eetstoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design en ook nog eens onklopbaar in prijs! De BNO stoelen, vergaderstoelen en ergonomische bureaustoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-10 werkdagen. Onze Isis design bureaustoelenElliot directiestoelen of Elliot vergaderstoelenzijn de bestseller bij Brand New Office.

Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! Brand New Office Ergonomic plus bureau is verstelbaar