• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Giroflex Giroflex 151 bezoekersstoel
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Giroflex Giroflex 151 bezoekersstoel

De Giroflex 151 bezoekersstoel verfraait de design-infrastructuur voor Concert, theater, conferentie, gala, kerkdiensten... Deze ergonomische sledestoel biedt optimale flexibiliteit en je kan er comfortabel opzitten, ook lang achtereen. Rug en zitting zijn optimaal op elkaar afgestemd. Dankzij de ideale ergonomische rugvorm wordt in elke uitvoering een optimaal ondersteunend effect bereikt. 

De koppelbare projectstoelen Giroflex 151 zijn dankzij hun markante look en uitgebreide kleurenpalet een graag geziene en dankbare zitgelegenheid. Op de giroflex 151 je zit zelfs na lange tijd nog plezierig. De rug van de zitkuip absorbeert de bewegingen. De bekledingsvariant zorgt voor extra comfort. Voor deze lichtgewicht is niemand te zwak. Hij kan snel worden verplaatst of opgeruimd. Gestapeld is hij plaatsbesparend op te bergen.

De stoel voor modernisten en kieskeurige klanten. De giroflex 151 is even rechtlijnig als veelzijdig. Een contrast in een traditionele omgeving. Een teamspeler in een heldere, eigentijdse architectuur. De stoel laat bewust zijn constructie zien. Net als de vorm en de functie, vormen de zitschaal en de stoelpoten een eenheid.

De giroflex 151 is een veerkrachtig en comfortabele allrounder. Ideaal voor multifunctionele hallen. Hij past gemakkelijk in elk interieur. Hij is verkrijgbaar in vele kleuren en met talrijke opties. De zaalbestoeling kan snel worden gemonteerd en gedemonteerd met deze stapelbare, koppelbare, lichtgewicht stoelen.

Ontwerp: Paolo Fancelli voor Giroflex
Materiaal: zwart, magnesium of verchroomde voet, Gaya stof(50.000 martindale)100% scheerwol(optioneel), beukenhout.
Zitmaten: 44h x 43b x 46d cm                                                                       
Gemonteerd geleverd.   

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

Vraag ons u op te bellen        

Giroflex hecht veel belang aan een efficiënt gebruik van hulpbronnen en energie, zelfs na afloop van de levensduur van het product. Bij de productie worden materialen gekozen die kunnen worden gerecycled. Al bij het ontwerp wordt ongemengd materiaal voorzien dat bij de recycling kan worden gescheiden. Vaak zijn de gebruikte materialen reeds gerecyclede grondstoffen. Zo ontstaan er duurzame producten met een lage belasting voor het milieu. De giroflex 151 neemt deze criteria in acht en beschikt over het cradle to cradle-certificaat.

Ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit, innovatie, efficiency en duurzaamheid vormen de basis voor de ontwikkeling en productie van het zitmeubilair van Giroflex. En het zijn de vakkundige, ervaren en betrokken medewerk(st)ers die er garant voor staan. Het streven naar kwaliteit is een eigenschap die zichtbaar wordt in het eindproduct. Giroflex-stoelen zijn hoogwaardige producten en maken kwaliteit in elk opzicht ervaarbaar. Bij materialen en afwerking, bij comforttechnologieën en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoge verticale integratie in de productie en de eigen research en ontwikkeling kan Giroflex zijn eigen kwaliteitsideeën consequent in de praktijk brengen. De ergonomische toppers en bekende stoelen, vergaderstoelen of bureaustoelen zijn de volgende: Giroflex 64, Giroflex 353, Giroflex 33, Giroflex 656, Giroflex 545 en vele andere...Giroflex 151 bezoekersstoel