• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Helit Push Bin afvalbak 50L
Levertijd 5-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Helit Push Bin afvalbak 50L

De Helit Push Bin afvalbak 50L is een duurzame vuilnisbak die gemaakt is van staal. Deze vuilnisbak van Helit gaat niet alleen zeer lang mee, maar is dan ook nog eens bestendig tegen corrosie. De buitenzijde van deze afvalemmer is heel sterk en past uitermate goed in een druk en dynamisch huishouden, in een winkelruimte, op kantoor of zelfs in een Horeca-zaak. De automatisch sluitende Helit afvalbak heeft een push deksel die zeer gemakkelijk in gebruik is. De inhoud van deze Push bin's afvalbak is 50 Liter. In het gamma van Helit kan u de volgende afvalbakken terugvinden: pedaalemmers, afvalbak, recyclage vuilbak, veiligheidsafvalbak, en veel meer... Met de prullenbakken van Helit ben u gegarandeerd voor lange tijd zoet! 

Ontwerp: Helit
Materiaal: staal met gegalvaniseerd staal
Maten: 36D x 74,5H cm
Kleur: blauw, grijs, zwart en wit

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellensnelle levering
Goed design is niet alleen visueel aantrekkelijk volgens Helit, maar moet in het geheugen gegrift blijven! De fabrikanten die echte design klassiekers willen creëren moeten in staat zijn om zelf trends te lanceren volgens Helit. Dit is onze overtuiging omdat verschillende vormen en lijnen de hoekstenen van onze filosofie vormen, zoveel als onze passie voor de harmonie tussen vorm en functie. Door deze basis heeft Helit vele design klassiekers voor moderne kantoren voorzien en zijn de belangrijkste ontwerpen in musea over heel de wereld tentoongesteld. Bovenal zijn de Helit kantoormeubelen te vinden op de bureaus van mensen over de hele wereld die onlosmakelijk functionaliteit koppelen aan esthetische vormgeving. Op basis van dit Helit concept, in samenwerking met bekende designers zorgen ze voor een reeks geheel andere bijproducten die bestaan uit klassieke ontwerpen en lifestyle producten. Zo voldoet Helit aan individuele verwachtingen en wensen van de klant. Enkele Helit producten die u onder deze rubriek gaat terugvinden: veiligheidsafvalbakken, staande asbakken, prullenmanden, pedaalemmers, push bin's, brievenbakjes, memobakjes, lectuurhouders, visitekaartenhouders, pennenbakjes, bureau onderleggers, muismatten en vele andere items. Helit Push Bin afvalbak 50L