• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Jan Kurtz Block zitkruk/bijzettafel
Levertijd 5-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Jan Kurtz Block zitkruk/bijzettafel

De Jan Kurtz Block zitkruk/bijzettafel - teruggebracht tot de essentie!

We weten het, vaak is minder meer! Minder is bijna niet mogelijk met deze kruk en juist dit is zijn speciale aantrekkingskracht: de Block-kruk van Jan Kurtz bleef grotendeels natuurlijk in zijn vorm en materiaaleigenschappen. Het ruwe hout straalt comfort en warmte uit.

Gesneden uit het midden van een eiken stam toont de Block-zitkruk/bijzettafel de gebruikelijke uitzettingsvoegen, die het resultaat zijn van het droogproces van eikenhout - dus elke stoel of tafel is uniek.

Natuurlijk kunt u ook de Block kruk van Jan Kurtz eveneens gebruiken als bijzettafeltje / nachtkastje.

De Block-kruk is verkrijgbaar in verschillende versies!

Ontwerp: Jan Kurtz
Materiaal: natuurlijke eik
Maten: h 40 x d 29 x b 29cm, h 46 x d 29 x b 29cm, h 40 x d 40 x b 40cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  
snelle levering
Het Duitse merk Jan Kurtz maakt indruk met een intelligente en tijdloos design op het gebied van meubilair en storage-oplossingen. De meubelen werden zorgvuldig geselecteerd en zijn overwegend Europees geproduceerde en verwerkte grondstoffen! Verder probeert Jankurtz een mix van hoogwaardige materialen en  designs in boeiende combinaties te maken voor zowel privé-als professioneel gebruik. De design meubelen van Jan Kurtz zijn bovendien in voorraad en kunnen snel uitgeleverd worden. Brand New Office is officiële verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Jan Kurtz Block zitkruk/bijzettafel