• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Abbracciaio kandelaar
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Abbracciaio kandelaar

Deze Kartell Abbracciaio kandelaar werd ontworpen door de topdesigners Philippe Starck en Ambroise Maggiar. De twee aparte structuren werden met elkaar verbonden zodat de kandelaar stabiel staat. De Abbracciaio kandelaar is verkrijgbaar in 3 glanzende kleuren zoals chroom, metaal en goud en 2 ondoorzichtige kleuren: wit en zwart. Abbracciaio kandelaar van Kartell is elegant, poëtisch en kan twee kaarsen bevatten. Kartell Kandelaar Abbracciaio is een uit aluminium gegoten kandelaar bestaande uit twee vormen die aan elkaar bevestigd zijn waardoor er één unieke en prachtige kandelaar ontstaan is. Deze kandelaar is zowel geschikt voor thuis als voor Horeca zaken. De Abbracciaio van Kartell doet uw tafel stralen!

Ontwerp: Philippe Starck en Ambroise Maggiar voor Kartell, 2012 
Maten: 25h x 20b x 11d cm 
Materiaal: Verzinkt aluminium of geverfd 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen   

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Abbracciaio kandelaar