• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Bookworm boekenrek
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Bookworm boekenrek

Kartell Bookworm: de creativiteit van een kunstenaar gecombineerd met de technologie van een groot bedrijf brengt een design van een boekenkast op industriële schaal tot leven dat terecht beschouwd kan worden als ’s werelds meest revolutionaire ontwerp. Bookworm, het flexibele boekenrek van Kartell. Een nauwkeurige analyse van de extrusietechnologie heeft het mogelijk gemaakt een golvend boekenrek te maken dat de gewenste vorm aanneemt zonder afbreuk te doen aan de stevigheid en functionaliteit. Talloze figuren kunnen verkregen worden, ingegeven door persoonlijke creativiteit. Bookworm van Kartell is een creatie van Ron Arad, beschikbaar in drie verschillende lengtes, wordt voorzien van een reeks boekensteunen. De Kartell Bookworm kast heeft een hoogte van 19 centimeter en een diepte van 20 centimeter. De kast is in drie lengtes verkrijgbaar: 32 centimeter lang met 7 boeksteunen, 52 centimeter lang met 11 boeksteunen, of 82 centimeter lang met 17 boeksteunen. De kast is gemaakt van brandvertragend PVC en verkrijgbaar in de kleuren aluminium, kobaltblauw, wijnrood, wit en zwart. De Kartell Bookworm kast moet in golvende vorm opgehangen worden, zo is de draagkracht optimaal. Bookworm combineert flexibiliteit en superieure duurzaamheid waardoor een belasting van ongeveer 10 kg voor elke steun mogelijk is. Het is raadzaam om het boekenrek in een golvende vorm aan de muur te bevestigen zodat de materialen onderhevig zijn aan een trekspanning en de draagkracht verhoogd wordt.
                                                                                                        
Ontwerp: Ron Arad
 voor Kartell, 1994
Maten 7 steunen: 19h x 20l x 320b cm, 11 steunen: 19h x 20l x 520b cm, 17 steunen: 19h x 20l x 820b cm 
Materiaal: PVC - brandvertragend 
 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen         

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Bookworm