• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Dr. Na tafel
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €388,55 per stuk en bespaar 5%
Kartell Dr. Na tafel

Niet uit de Bond-film, maar wel zo populair: de Kartell Dr. Na tafel van topontwerper Philippe Starck voor designlabel Kartell. Deze robuuste, rond tafeltje dat aangeboden wordt als rechtstreekse aanvulling op de stoel. Het geverniste krasvrije tafelblad en de hoge, smalle centrale poot in plastic en aluminium dragen ertoe bij dat Dr. NA ook buiten samen met de stoel een ideaal duo kan vormen. De formele oplossing, de materialen en het gebruiksgemak zorgen ervoor dat Dr.Na tafel buiten gebruikt kan worden en ook heel mooi past in hotels, restaurants of bars.

Ontwerp:
Philippe Starck voor Kartell, 1997
Maten: 73h x 60d cm 
Materiaal: polypropyleen
Ook geschikt voor buitengebruik


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
  Vraag ons u op te bellen
Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Giulio Castelli was een chemicus met oog voor vernieuwing die de wereld zou veroveren op het gebied van kunststof meubelen. Verder is Kartell een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals de table four bureautafels, Toptop tafels, Maui stoelen, Spoon bureaustoelen, Modular kasten, Fl/Y verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Kartell produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit want ze hebben heel wat Compasso d'Oro's in de kast steken. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers zoals Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Dit designmerk is ideaal als kantoormeubilair, projectmeubilair voor een ideale kantoorinrichting, maar ook als design meubilair voor de Horeca of winkelinrichting. De meest bekende producten zijn de Kartell Masters, Kartell four table, Kartell Bourgie lampen, Kartell Bubble Club en nog vele andere. Brand New Office is officiële dealer voor de BeNeLux van Kartell design. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Dr. Na tafel