• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Foliage zetel
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Foliage zetel

De Kartell Foliage zetel is een dialoog tussen natuurlijke en kunstmatige werkelijkheid. De Foliage is een ontwerp van de gerenommeerde designer Patricia Urquiola. Met deze zitelementen van Kartell haal je best een beetje de natuur in huis of in je kantoor. Het raamwerk van de stoffen zitting van deze zetels bestaan uit subtiele blaadjes die een comfortable zitplaats vormen. De tweezitsbank, vol van de persoonlijkheid, heeft een zachte zitting met een top borduurwerk en wordt vergezeld door een kleinere gezellige fauteuil. De Kartell Foliage fauteuil en Foliage zetel zijn verkrijgbaar in twee verschillende stofsoorten: Trevira (100% polyester Trevira) en de Stof versie(100% pure scheerwol). De poten kunnen verkregen worden in drie verschillende kleuren: wit, zwart en rood. Bovendien zijn deze design zetels nog eens vuurbestendig zodat hij kan ingezet worden in de Horeca(hotels-restaurants-cafés), lounge bars, kantoren of in de privésfeer bij u thuis. Bestel de nieuwste aanwinst van het Italiaanse designhuis Kartell vandaag nog bij Brand New Office!  


Ontwerp: Patricia Urquiola voor Kartell, 2013
Maten: 83h x 84d x 175b cm   
Zithoogte: 46cm
Materiaal: Trevira (100% polyester Trevira) en de Stoffe versie(100% pure scheerwol)
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.

   Vraag ons u op te bellen 

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Foliage zetel