• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Invisible table
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Invisible table

De Kartell Invisible Table van Kartell heeft de eenvoudigste vorm en de zuiverste lijn die men voor een tafel kan bedenken. Zoals de naam suggereert is de Invisible table vrijwel onzichtbaar in de omgeving; al wat u erop plaatst lijkt te ‘hangen’ in de ruimte. Deze 20 kg wegende tafel is in één stuk gegoten, oersterk en uiterst stabiel. Invisible Table is een ontwerp door Tokujin Yoshioka en combineert lichtheid en stevigheid, charme enelegantie, gebruiksvriendelijkheid en stijl. De Invisible Table Tafel van Kartell is een minimalistisch ontworpen tafel en een baanbrekend model omdat de tafel is gemaakt uit 1 stuk gegoten plastic. Erg gebruiksvriendelijk vanwege zijn vorm en overal toepasbaar. Met de aanschaf van één van de 6 kleurrijke tafels weet je zeker dat je jaren vooruit kan.

Ontwerp: Tokujin Yoshioka voor Kartell, 2012  
Maten: hoge tafel: 72h x 100d x 100b cm, lage tafel: 31,5h x 100d x 100b cm   
Materiaal:   PMMA
Geschikt voor buitengebruik
 
Ook geschikt voor buitengebruik Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Invisible Table