• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Lectuurhouder van Kartell
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Lectuurhouder van Kartell

Goed nieuws...heeft de Lectuurhouder Magazine Rack Kartell voor uw gasten klaarliggen. En als het nieuws uit de kranten en tijdschriften wat somber lijkt, presenteert u gewoon wat beters: u eigen folders! De tijdschriftenhouder van Kartell is een ontwerp van Giotto Stoppino dat dateert van 1972 en is daarmee een designicoon. De Lectuurhouder Magazine Rack Kartell is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: gerookt, rood, transparant en zilver.


Ontwerp: Giotto Stopinno, 1972
Maten: 34,5h x 40b x 18,5d cm
Materiaal: PMMA
Kleur: gerookt, rood, transparant en zilver.
Geschikt voor buitengebruik.


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    
Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Giulio Castelli was een chemicus met oog voor vernieuwing die de wereld zou veroveren op het gebied van kunststof meubelen. Verder is Kartell een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals de table four bureautafels, Toptop tafels, Maui stoelen, Spoon bureaustoelen, Modular kasten, Fl/Y verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Kartell produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit want ze hebben heel wat Compasso d'Oro's in de kast steken. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers zoals Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Dit designmerk is ideaal als kantoormeubilair, projectmeubilair voor een ideale kantoorinrichting, maar ook als design meubilair voor de Horeca of winkelinrichting. De meest bekende producten zijn de Masters stoelen, Four table, Bourgie lampen, Bubble Club fauteuils en nog vele andere. Brand New Office is officiële dealer voor de BeNeLux. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok!   Lectuurhouder Magazine Rack Kartell