Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Pennenkoker leer La Linea

€74,00€89,54 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21618
De Läufer Ambiente Pennenkoker leer La Linea is direct leverbaar uit voorraad. Deze La Linea bureau accessoires bestaan in het zwart, wit en terracotta.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Läufer Ambiente Pennenkoker leer La Linea - bureau accessoires zijn optisch en ergonomisch uitstekend.

De lederen accessoires La Linea uit het huis Läufer getuigen van stijl, waardering van natuurlijke materialen en hoogstaand vakmanschap! Deze met de hand gemaakte accessoires bestaan in het zwart, wit of terracotta leder oppervlak. Rechtlijnig klassiek begeleiden ze u tijdens uw werkdag in verschillende kleuren. De Ambiente serie van La Linea is een samenstelling van echt kwaliteit rundleder 'made in Germany'. Deze moderne en elegante bureau set werd met de handgemaakt en zijn dus stuk voor stuk uniek!

Elke onderdeel van deze 4-delige set is apart verpakt en kan men ook apart bestellen bij Brand New Office! De La Linea serie bestaat uit een bureau onderlegger, pennenbakje, brievenhouder, memobakje, een pennenkoker, een papiermand, muismat en een lectuurhouder.

Ontwerp: Laüfer
Materiaal: kwaliteit rundleder, stiksels                                                                        
Maten pennenkoker: Ø 7x10h cm

De bureau accessoires van Läufer zijn absoluut praktisch! De Desk-serie of bureau sets zijn steeds met de hand gemaakt en van het fijnste premium leder. Deze accessoires maken dat uw kantoor niet alleen in een nieuw daglicht komen te staan, maar zorgen er ook altijd voor dat uw bureau netjes is. De Ambient Läufer serie is bovendien in voorraad en kunnen snel geleverd worden. Deze desktop tools zijn echte 'Made in Germany' kwaliteit voor uw bureau. De bureau sets bestaan meestal uit bureau-onderleggers, brievenbakjes, memobakjes, pennenkokers, papercliphouders, plakbandhouders, muismatten, visitekaarthouders, lectuurhouders, en veel meer. De Läufer collectie bestaat uit de Concerto, Monza, La Linea, Scala en Modena serie.
 Läufer Ambiente brievenbakje leer La Linea