Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Downtown bibliotheek

€550,00€665,50 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 3-8 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20421
Downtown bibliotheek is een ontwerp van Oiva Toikka en komt uit de Me Too collectie van Magis. Ideaal om uw kantoor of interieur kleur te geven.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Magis Downtown bibliotheek

Symbool van de nieuwe generatie die is opgegroeid in het tijdperk van globalisering, de Downtown bibliotheek is ontworpen door Oiva Toikka voor Magis METOO collectie. Bouw je eigen stad in de wachtruimte, de directiekamer of in het kantoor door te kiezen voor de Downtown bibliotheek. De bibliotheek ziet eruit als een wolkenkrabber en bergt al uw benodigdheden op. Wit en sober, de Downtown Bibliotheek van Magis geeft een kosmopolitische sfeer aan uw pand. Zoals dat hoort bij een wolkenkrabber, biedt de Downtown Bibliotheek veel ruimte met zijn vijf niveaus en heeft een totale hoogte van 183 cm. 

Ontwerp: Oiva Toikka
Maten: 183h x 54d cm
Materiaal: Polyethyleen

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen
  

Design meubelen en design accessoires gemaakt door de Italiaanse fabrikant Magis zijn verkrijgbaar in de design online webshop van Brandnewoffice.be en staan bekend om hun zeer originele en moderne design. Het label Magis Design werd in 1976 opgericht door Eugenio Perazza in de buurt van Venetië, die vandaag de dag nog steeds het bedrijf met de nodige passie leidt. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is steeds opzoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is het opzoeken en verleggen van grenzen. Met hun speciale look en veel gevoel voor de ontwerper van design meubilair worden klassieke vormen opnieuw geïnterpreteerd en hergebruikt. Veel van hun ontwerpen zijn ook geschikt voor buitengebruik - dat wil zeggen voor balkons, terrassen of tuinen - dit omdat de gebruikte kunststoffen meestal licht en weerbestendig zijn. Alle stoelen, barstoelen, tafels, krukken en accessoires van Magis zijn beschikbaar in de online shop van BrandNewOffice.com. In de loop der jaren heeft Magis samengewerkt met vele bekende ontwerpers zoals Konstantin Grcic, die bijvoorbeeld de Chair One stoelen, 360 ° chair draaistoel gecreëerd heeft, of Karim Rashid die de karakteriseren van de vlinder stoel Butterfly chair ontworpen heeft. De Bombo Stool werd gecreëerd door Stefano Giovannoni en is uitgegroeid tot een design-icoon die wordt geïmiteerd over de hele wereld. Ook de Air stoel van Jasper Morrison is een bekend ontwerp en één van de meest verkochte stoelen bij Brand new office!

Magis Downtown bibliotheek