Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Topsy tafel in beukenhout

€310,00€375,10 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 3-8 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20142
Magis Topsy tafels - The wild bunch is een creatie van Konstantin Grcic en is in 3 kleuren beschikbaar. De Tom kruk en Jerry zitkrukken passen er perfect bij.
  • Koop 2 voor €294,50 per stuk en bespaar 5%
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Magis Topsy tafels - The wild bunch zijn gemaakt van massief beukenhout met een mechanisme van polypropyleen. Dit ontwerp van de bekende designer Konstantin Grcic is een innovatieve variant van het archetype van de werkplaats-kruk en tafel met schroefas. Je moet alleen maar aan de tafel draaien om het tafelblad  hoger of lager te krijgen. De tafel is in hoogte verstelbaar tussen 64,5 en 80,5cm en heeft een oppervlakte van 64,5cm diameter. Deze variant is uiterst geschikt als tafel in de bar(Horeca), keuken, kantine, kantoor, home office of zelfs in het museum! De in hoogte verstelbare tafel is beschikbaar met een beukenhouten blad en frame, met een mechanisme in het wit of zwart. Nu is hij ook volledig in het zwart verkrijgbaar! Passend bij de Magis Topsy tafel zijn de Tom sta-kruk en Jerry zitkrukken. Natuurlijk kan u deze ook bestellen op onze webshop www.brandnewoffice.com.


Ontwerp: Konstantin Grcic, 2011
Materiaal: beukenhout, polypropyleen
Maten: 64,5-80,5h x 60b x 64,5d cm 
Kleur: Zwart, naturel beukenhout, wit

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  snelle levering           

Design meubelen en design accessoires gemaakt door de Italiaanse fabrikant Magis zijn verkrijgbaar in de design online webshop van Brandnewoffice.be en staan bekend om hun zeer originele en moderne design. Het label Magis Design werd in 1976 opgericht door Eugenio Perazza in de buurt van Venetië, die vandaag de dag nog steeds het bedrijf met de nodige passie leidt. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is steeds opzoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is het opzoeken en verleggen van grenzen. Met hun speciale look en veel gevoel voor de ontwerper van design meubilair worden klassieke vormen opnieuw geïnterpreteerd en hergebruikt. Veel van hun ontwerpen zijn ook geschikt voor buitengebruik - dat wil zeggen voor balkons, terrassen of tuinen - dit omdat de gebruikte kunststoffen meestal licht en weerbestendig zijn. Alle stoelen, barstoelen, tafels, krukken en accessoires van Magis zijn beschikbaar in de online shop van BrandNewOffice.com. In de loop der jaren heeft Magis samengewerkt met vele bekende ontwerpers zoals Konstantin Grcic, die bijvoorbeeld de Chair One stoelen, 360 ° chair draaistoel gecreëerd heeft, of Karim Rashid die de karakteriseren van de vlinder stoel Butterfly chair ontworpen heeft. De Bombo Stool werd gecreëerd door Stefano Giovannoni en is uitgegroeid tot een design-icoon die wordt geïmiteerd over de hele wereld. Ook de Air stoel van Jasper Morrison is een bekend ontwerp en één van de meest verkochte stoelen bij Brand new office! Magis Topsy tafels - The wild bunch