• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Pivotante à poser tafellamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Pivotante à poser tafellamp

Nemo Pivotante à poser tafellamp:

Minimalistisch, decoratief, elegant ... er zijn niet genoeg adjectieven om de kenmerken van deze designlamp van Nemo lighting op te sommen. Deze klassieker van het huis Nemo Cassina Lighting werd ontworpen door niemand minder dan Charlotte Perriand in 1950.

De tafellamp, bestaande uit een cilindrisch lichaam open aan beide zijden, met twee roterende schermen, die bij het openen of sluiten van de lichtbundel het licht dat rechtstreeks of onrechtstreeks beheren. De basis van deze design lamp is in mat gelakt staal geschilderd in het wit, geel of blauw mat.

De PIVOTANTE À POSER lamp kan zowel gebruikt worden als tafellamp en bureaulamp.

Ontwerp: Charlotte Perriand voor Nemo Cassina, 1950  
Maten: 20h x 12,5d cm
Materiaal: Staal
Licht: 60w, E27-A60
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
snelle levering  Vraag ons u op te bellen    
Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. 
Nemo Pivotante à poser tafellamp