Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Officina ladenblok met hangmappensysteem

€405,00€490,05 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 7-10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20442
De Officina ladenblok - hangmappensysteem zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Bovendien zijn ze snel uit voorraad leverbaar!
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Officina ladenblok - hangmappensysteem brengt beweging in kantoren: de Officina ladeblok met hangmappen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en twee uitvoeringen. Deze verrijdbare ladeblokken bestaan in een versie met twee lades en een hangmappenladen of drie lades. Bovendien zijn ze afsluitbaar waardoor u waardevolle documenten kan bewaren in deze kasten op wielen. 

De maximale belasting per lade is maart liefst 25kg! Officina werd gemaakt van houten lijsten op metalen kogelgeleiders. De ladeblokken worden gemonteerd geleverd, zwenkwielen en handvaten moeten wel gemonteerd worden. 

Officina van Brand New Office biedt de oplossing voor elke situatie die zich kan voordoen op de werkplek. Het gebruikte hout wordt milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd en is FSC-gecertificeerd. De kasten en open kasten worden verder gekenmerkt door een uistekende prijs/kwaliteits verhouding. De Officina ladenblok 3 laden is beschikbaar in 5 verschillende kleuren. Dit gamma kan snel geleverd worden tussen de 7-10 werkdagen.

Ontwerp: Officina voor Brand New Office  
Materiaal:
 Melamine E1 spaanplaat
Maten: 43b x 80d x 51h cm
Kleur: esdoorn, grijs, beuken, walnoot 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellensnelle levering   

Nu met ruim 370verschillende producten van het merk Brand New Office op onze website! De exclusieve merken Officina, Cubic en BNO zijn bewijzen van Brand New Office’s ervaring op het gebied van kantoormeubelen en kantoorinrichting. Deze eigen merken van Brand New Office staan voor een  lange levensduur, milieuvriendelijkheid, tijdloos design en een top-ergonomie. Dit alles met een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding! Bovendien zijn de meeste design meubelen op voorraad en dus direct leverbaar!

De kantoormeubelen van Officina worden binnen de twee weken geïnstalleerd en opgebouwd op plaats van gebruik. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met het Officina kantoormeubilair kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten opbergkasten, bureaus, ergonomische bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met een aanbouwdressoir zijn beschikbaar. 

Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergaderstoelen of gewoon stoelen en bistrostoelen voor bij u thuis, op kantoor of in de Horeca. Onze eetstoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design en ook nog eens onklopbaar in prijs! De BNO stoelen, vergaderstoelen en ergonomische bureaustoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-10 werkdagen. Onze Isis design bureaustoelenElliot directiestoelen of Elliot vergaderstoelenzijn de bestseller bij Brand New Office.

Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! Officina ladenblok - hangmappensysteem