• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Oluce Empty 439 hanglamp
Levertijd 5-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Oluce Empty 439 hanglamp

Een lege ruimte kan men perfect vullen met het licht van de Empty 439 hanglamp. Deze hanglamp met LED-technologie produceert een gloed met vrijwel geen volumetrische obstructie van gloeilampen en lamphouders. Voor zijn eerste samenwerking met Oluce heeft Jörg Boner, een van de meest beroemde Zwitserse ontwerpers, een hanglamp ontworpen die bestaat uit twee overlappende delen. De binnenste kap neemt de vorm aan van de industriële esthetiek en wordt vervolgens verdeeld in een reeks van metalen gezichten die continu het licht breken. De buitenste kap voldoet aan een gebogen oppervlak, die bestaat uit gebogen aluminium. Een niet te missen sensatie is de verrassing die optreedt bij het naderen van de lamp waardoor men van de interne reflecties kan genieten. Last but not least, de Empty 439 hanglamp heeft een bijzondere en verfijnde combinatie van wit of brons met satijn koper binnenin en dit alles in roestvrij staal.

Ontwerp:
 
Jörg Boner in 2013 voor Oluce
Maten: 59 Ø x 32b x max. 240h cm  
Materiaal: roestvrij staal,
Licht: 
LED 17,5W 220V
  
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen
  
 snelle levering  

Oluce werd opgericht in 1945 door de architect-meester Giuseppe Ostuni, dit maakt van Oluce het oudste Italiaanse lichtontwerp bedrijf dat vandaag nog steeds actief is. Voor de oorlog bestond alleen Gino Sarfatti's Arteluce, dat verdween in de late jaren '90, terwijl in 1948 de nieuwe merken Azucena en Lamperti geboren werden, gevolgd door Arredoluce en Stilnovo in de jaren 1950. Maar door de vele jaren heen waren het vooral Arteluce, Azucena en Oluce die de Italiaanse lampensector domineerden. Oluce heeft door de jaren heen naam en faam gemaakt en werkte samen met tal van gerenomeerde designers samen zoals: Archivio Storico O Luce, Tito Angnoli, Joe Colombo, Marco Zanuso en natuurlijk de opkomming talenten zoals Jörg Boner die Empty 439 hanglamp maakten. Bestel vandaag nog uw uw hanglamp bij Brand New Office en geef uw kantoor, huis of zaak een mooie uitstraling! "Empty 439 hanglamp"