• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Prosedia Se7en hoge bureaustoel
Levertijd 5-8 werkdagen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €413,25 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 12 voor €391,50 per stuk en bespaar 10%
Prosedia Se7en hoge bureaustoel

De Prosedia Se7en hoge bureaustoel met armleuningen is het meest voordelige model in het gamma van Brand New Office.

De ergonomische zitting met zitdiepteverstelling zorgt voor een perfecte zithouding en aangenaam zitcomfort. Het elegante en lichtvoetige uiterlijk van de hoge bureaustoel met armleuningen wordt geaccentueerd door de markante ophanging van de rugleuning. De Prosedia Se7en hoge bureaustoel is voorzien van een hoogwaardig synchroonmechaniek met instelling op lichaamsgewicht en en verstelbare armleuningen(4D) met zachte opdek.

Ergonomische hoge bureaustoelen zijn voornamelijk te vinden in laboratoria en industriële omgevingen. Ze laten een conventionele zithouding toe op een hoog werkoppervlak, zoals een werkplek met een zitstatief. De voeten worden ondersteund door een in hoogte verstelbare voetsteun. Het kan op de bureaustoel worden geplaatst of afzonderlijk onder de werkplek worden geplaatst. Het oppervlak moet minimaal 35 x 45 cm zijn. Een voetring of beugel is niet acceptabel als een complete voetsteun.

Met de in diepte verstelbare zitting is deze bureaustoel ook geschikt voor grotere personen. De hoge bureaustoel is snel leverbaar in het zwart en is op aanvraag ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij werd volgens de Nederlandse ergonomie norm NEN-EN 1335 ontworpen. 

Een goede hoge bureaustoel herken je aan hoe vrij en ongehinderd je erop kunt bewegen. De vakterm daarvoor is dynamisch zitten. Je stoel moet juist ingesteld zijn, waarbij lichaam en stoel bij iedere beweging en in elke houding een eenheid vormen.


Ontwerp: Prosedia
Materiaal: kunstof, Lucia 100% polyester stof
Zitmaten: 59-77h x 47b x 40-48d cm 
Technische eigenschappen: synchroonmechanisme, individuele lichaamsinstelling, armleuningen verstelbaar(2D) en zitdiepteverstelling. Optioneel: wielen voor harde vloer 
Duurzaamheid: 98% recyclebaar
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Gemonteerd geleverd.

Prosedia is het jongste groene merk van de Interstuhl Groep. De zitoplossingen van Prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Een zitoplossing van Prosedia is compleet in technische uitvoering en leidend in prijs-kwaliteitverhouding. De stoel heeft twee jaar omruilgarantie en een snelle levertijd. Verder heeft Prosedia een zeer breed assortiment.

Interstuhl produceert al meer dan zestig jaar op een milieuvriendelijke manier en neemt overtuigend zijn verantwoordelijkheid door het gebruik van betrouwbare grondstoffen, verantwoorde productieprocessen en zo min mogelijk inzet van fossiele brandstoffen. Zij zien het als een uitdaging om zo innovatief mogelijk te voldoen aan de gestelde eisen én meer. Alle normen en richtlijnen op het gebied van ergonomie en milieu worden volledig gerespecteerd. Het innovatieve, baanbrekende karakter van Interstuhl heeft diverse patenten opgeleverd die in veel van hun collecties worden gebruikt.

Op de kantoorstoelen van Prosedia bieden wij een garantie van 2 jaar, een blijk van vertrouwen in de kwaliteit van de producten dat bovendien perfect aansluit op de duurzame bedrijfsvoering van veel van onze klanten.

Een groot deel van de Prosedia-collectie heeft het Blaue Engel-certificaat. Dit keurmerk is te vergelijken met het Nederlandse Milieukeur en wordt afgegeven door het Duitse overheidsinstituut RAL. Een merk krijgt dit keurmerk wanneer hun producten minder belastend voor het milieu zijn dan soortgelijke producten.

Prosedia Se7en hoge bureaustoel met armleuningen