• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Sitland Green'S conferentiestoel met tafel
Levertijd +- 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sitland Green'S conferentiestoel met tafel

Sitland Green'S conferentiestoel met tafel is de eerste 100% recyclebare stoel voor scholingsruimtes en zalen, want hij is volledig van kunststof materialen en vrijwel uit één stuk gemaakt. Het innovatieve Flex-systeem geeft de Green'S stoel van Sitland een uitstekend zitcomfort - ook bij langere zittingen. Optioneel kan u kiezen voor een kunststof kussen dat actief ademend is en waterafstotend. De Green conferentiestoel van Sitland valt op door zijn aantrekkelijke vormgeving, zijn lage gewicht en makkelijk te onderhouden. Deze meeting stoel is dus ook vanuit hygiënisch oogpunt zeer aan te bevelen. Green'S stoel is tot 10 stuks stapelbaar. De bevestigingskits kunnen zonder gereedschap worden vastgeklikt.

De armleuning met schrijftablet is steeds rechts gemonteerd en kan niet links geplaatst worden.

Ontwerp: Sergio Bellin voor Sitland 
Maten: 45h x 43b x 44d cm
Materiaal: Kunststof wit, trevira stof (100.000 martindale)


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    
Sitland is de eerste Italiaanse fabrikant van bureaustoelen en kantoormeubelen in openbare ruimten. Hun kantoormeubilair wordt ontworpen door bekende en gerenommeerde designers van over de hele wereld. De productie van hun design meubelen gebeurt in Italië zelf, en daar mogen ze best trots op zijn. Sinds 1977 werd het internationale prestigieus merk Sitland geconsolideerd in een onderzoek naar de techniek en de technologie van de toekomst. Hierdoor moesten ze constant hun grenzen verleggen en zijn ze sinds kort met hun nieuw ambitieuze Sit & Mouve gamma begonnen. Sitland staat voor ergonomisch zitten, functionele meubelen, Eco-friendly kantoormeubelen en esthetische producten met een onweerstaanbaar design! Bovendien produceren ze kantoormeubelen die aandacht en respect voor het milieu hebben op het gebied van eco-compatibiliteit. Dit italiaanse Topmerk is gespecialiseerd in ergonomische bureaustoelen, directie bureaustoelen, zetels en canapées voor uw ontvangstruimte, akoestische zitoplossingen, vergaderstoelen of conferentiestoelen en nog veel meer. Sitland is een geliefd merk bij het publiek die hun kantoorinrichting een speciale design toets willen geven! Brand New Office is officiële verdeler van het merk voor de BeNeLux. Sitland Green'S conferentiestoel met tafel