• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Slide Amore table - lage tafel
Levertijd 3 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Slide Amore table - lage tafel

Eén van de nieuwigheden van de Slide-collectie is de Slide Amore table - lage tafel met een voet van gestileerde vormen van het woord Amore gemaakt.

Deze lage tafel is gemaakt van polyethyleen, de Amore tafel is verkrijgbaar met een afwerking in standard kleuren of gelakt en op aanvraag met licht of met RGB LED-verlichtingstechnologie.

Deze Amore table is een ideaal product voor restaurants, hotels en binnenruimtes, of zelfs voor ontvangst ruimtes. 

De Amore table - lage tafel van Slide is een ontwerp van Giò Colonna Romano. Deze tafels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en dit zowel voor binnen als buiten.

Ontwerp: Giò Colonna Romano voor Slide
Maten: 46h x 70d x 170b cm
Materiaal: polyethyleen met glas


Slide is een volledig Italiaanse merk dat geboren werd in 2002, maar met meer dan dertig jaar ervaring in de verwerking van plastic harsen heeft. De eerste ervaringen in de sector waren tuin artikelen (meubilair voor tuin of Horeca), tot heldere en kleurrijke innovatieve verlichting(vloerlamp, staande lamp, plafondlamp en licht-objecten), strak en iconische ontwerpen van DIA collectie. SLIDE producten zijn gemaakt van polyethyleen door rotatiegieten en zijn gekenmerkt door hun uitzonderlijk licht gewicht(gemakkelijk verplaatsbaar), ideaal voor buitengebruik (maar even goed voor interieurs) en evenementen(Horeca meubilair). De design objecten zijn het resultaat van een samenwerking met gerenommeerde ontwerpers zoals Karim Rashid, Marcel Wanders, Paola Navone, Marc Sadler, Alessandro Mendini, Stefano Giovannoni en Denis Santachiara die inspelen op de wens om van een product een kwaliteitsproduct te maken met oog voor design! Slide Amore table - lage tafel