Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Melampo Tavolo lamp

€324,00€392,04 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 5-8 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20635
Artemide Melampo Tavolo lamp is leverbaar binnen de 5-10 werkdagen. Deze designlamp is beschikbaar in verschillende kleuren zoals aluminium of bronzen structuur.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Artemide Melampo Tavolo lamp zijn één van de meest succesvolle en veelzijdige designlampen ter wereld. Als tafelvariant, melampo Tavolo als staande variant van meer dan 2 meter hoog of als kleinste variant de nachtlamp Tavolo Notte. Duurzaam en verantwoord als spaarzame Melampo familie lampen. Ze verbinden het populaire design met de voordelen van de spaarzame technologie. Met slechts 2 x 42W zorgt deze lamp voor een enorme lichtintensiteit! De Melampo Notte lamp zijn leverbaar in aluminium of bronzen frame. De kap van de Artemide tafellamp kan snel en eenvoudig in drie verschillende posities worden geklikt: met de grote opening schuin naar beneden en met de grote opening die omhoog staat. De lamp met zachte uitstraling zorgt voor een sfeervol, diffuus licht en richt de kap voor gerichte lichtspreiding. Deze Melampo tafellamp van Artemide is bijzonder mooi voor op een tafel, maar ook op het nachtkastje bij u thuis of in uw hotel. Bestel vandaag nog uw designverlichting bij Brand New Office!

Ontwerp: Adrien Gardère
Maten: 58h x 24b cm  
Materiaal: aluminium mat geëloxeerd, hoogglanzend gepolijst, alu resp. gepoedercoated leverbaar
Licht ECO: 
2x150W(E27) ECO
Reservelamp inclusief

  
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen
  
 snelle leveringVraag ons u op te bellen

Het verlichtingslabel Artemide werd in 1960 opgericht door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza in Milaan. Italiaans design in verlichting staat voor elegantie en functionaliteit, gecombineerd met een tijdloos karakter van de designs. Ook de lampen van Artemide overtuigen ons met hun elegante uitstraling en krijgen steeds meer de status van klassiekers onder de verlichting. Om een paar voorbeelden te noemen: de legendarische Tizio tafellamp van Richard Sapper, de Mercury hanglamp van Ross Lovegrove, de Melampo tafellamp/wandlamp van Adrien Gardère, de Tolomeo verlichtingscollectie van Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina, evenals de Cadmo staandelamp ontworpen door Karim Rachid of de Tizio bureaulamp. Andere beroemde ontwerpers die samenwerken met Artemide, zijn Vico Magistretti, Carlotta de Bevilacqua, Livio Castiglioni of Giancarlo Fassina. Artemide werd in 1994 werd bekroond met de "Compasso d'Oro" voor zijn carrière" en kreeg de prestigieuze European Design Award in 1997. De Artemide lampen worden internationaal gezien als iconen van hedendaags design: ze worden gepresenteerd in de meeste musea van moderne kunst en worden opgenomen in de wereld design collecties. Artemide Melampo Tavolo lamp