• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Axis 71 Vega staande lamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Axis 71 Vega staande lamp

De Axis 71 Vega staande lamp is een nieuw ontwerp van Stephane Lebrun werd ontworpen voor de Belgische fabrikant Axis. De Vega staande lamp is direct leverbaar in 3 verschillende kleuren: rood, wit en brons. Door zijn LED verlichting is deze lamp ecologisch en geeft hij 1260 Lumen. Deze design lamp is ideaal is ideaal voor op kantoor, wachtzaal, Home-offices maar kan ook gebruikt worden in Horeca zaken(Hotels-Restaurant, Café). Brand New Office is dealer van Axis 71 voor de BeNeLux regio. 

Ontwerp:
Stephane Lebrun voor Axis 
Materiaal: Metaal
Maten: 180h x 20d cm
Licht: 17,5W LED, 1260 Lumen   

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
  
 
snelle levering 

Van Brussel tot in Shanghai, Axis 71 creëert prachtige designlampen voor zowel professioneel gebruik als voor privé gebruik. Axis 71 focust zich vooral is high fashion verlichting en is daarom een geliefd merk bij de architecten. Hun bekende vloerlampen, hanglampen, wandlampen en tafellampen kan men vooral terugvinden in de bekendere hotels, restaurants, mooiere zaken maar passen ook perfect in de kantoorwereld om de werkomgeving wat huiselijker te maken. De bekendste ontwerpen van Axis 71 zijn de S71 serie, de One lampen, de Memory lampen en recentelijk de Mummy bear en Baby bear. Brand New Office is officiële verdeler van Axis71 voor de BeNeLux regio. Axis 71 Vega staande lamp