Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Officina ergonomisch zit/sta-bureau elektrisch

€1.134,00€1.372,14 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 7-10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21606
Officina ergonomisch zit/sta-bureau elektrisch is beschikbaar in vijf verschillende maten en twee vormen. Ergonomisch bureau snel leverbaar!
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Officina ergonomisch zit/sta-bureau elektrisch is beschikbaar in vijf verschillende maten en twee vormen(zie bijlage). Deze sta-bureau's hebben twee motoren die geïntegreerd zijn onder het bureau en kunnen elektrisch in hoogte versteld(trappenloos) worden tussen 62 en 127cm. Onder het bureaublad werd een geheugen schakelaar geïntegreerd, het display wordt automatisch uitgeschakeld wanneer het niet wordt gebruikt.

De elektrische sta-bureau kan een gewicht van wel 80 kg dynamisch en 120kg statisch naar omhoog tillen! Onder de bureau's zijn er opvouwbare kabellades voorzien om de draden netjes op te bergen en optioneel kan u een kabeldoorgang in het bureaublad laten maken en uw kabels netjes door de kabelspiraal opbergen. Ergonomische werkplekken zijn onontbeerlijk wanneer de prestaties van werknemers moet worden gehandhaafd of verhoogd. Wel door een dagelijks gebruik van de zit- en sta-bureau van Officina verhoogt men de prestaties op het werk, verminderd de vermoeidheid op het werk en is de  concentratie- en reactiesnelheid veel beter. Bovendien heeft men een stimulatie van hart en circulatie en een training van de rug- en beenspieren en reliëf van de wervelkolom! 


Met dit Officina ergonomisch zit/sta-bureau elektrisch kan u heel uw kantoor inrichten! Deze kantoormeubelen zijn in voorraad en kunnen binnen de 2 weken opgebouwd worden in jullie kantoorruimte. Ze zijn beschikbaar in hoekbureau's, ovale bureau's of gewoon rechthoekige bureau's. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. 


VOORDELEN VAN STAAND Werken:

 Verminderde vermoeidheid op het werk
 Verbeterde concentratie- en reactiesnelheid
 In het staande is de mens alerter, sneller te reageren,
meer geconcentreerd en krachtiger
 Tijdstoename en betere productiviteit
 Verbeter de prestaties van de hersenen met maximaal 20% meer
 Training van de rug- en beenspieren -
Reliëf van de wervelkolom
 Significante afname in nekspanning
en rugpijn
 Stimulatie van hart en circulatie
 Minder afwezigheid
 Betere motivatie en werktevredenheid


Ontwerp: Officina voor Brand New Office  
Materiaal:
 Melamine blad, stalen frame 
Maten rechthoek: 120/160/180 x 80d x 62/127h, 200b x 100d x 62/127h 
Ovaal: 200b x 100d x 62/127h 
Kleur: esdoorn, grijs, beuken, walnoot, wit en pruim


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

Vraag ons u op te bellen  snelle levering
            

Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! Officina bureau, verstelbaar