• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ConSet ConSet Elektrisch verstelbaar bureau - homeoffice 501-19
Levertijd 5 - 10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ConSet ConSet Elektrisch verstelbaar bureau - homeoffice 501-19

Deze ConSet Elektrisch verstelbaar bureau - homeoffice 501-19 design geeft deze serie een unieke stijl met een aantrekkelijke maanvormige voet.

Het design van dit verstelbaar bureau biedt uitstekende ondersteuning en is heel geschikt voor groepsopstellingen of als vrijstaande tafel. Met 80 kg max. belastbaarheid kan dit elektrisch zit/sta bureau worden gebruikt in combinatie. Dit bureau heeft een elegante en stijlvolle onderstel dat beschikbaar is in twee verschillende kleuren: zwart en zilver. Deze zit-en statafel kan worden gebruikt als kleine vrijstaande tafel of gegroepeerd met meerdere tafels. 

Deze tafel is ideaal voor multifunctioneel gebruik in bijvoorbeeld bibliotheken, HomeOffices, voor besprekingen of als een extra bureau. De tafelbladen kunnen gekozen worden in twee verschillende kleuren houtkleur of wit laminaat. Het zeer stabiele blad is bovendien voorzien van een veiligheidsmechanisme dat max. een belastbaarheid van 80 kg heeft! 

De 501-19 is een onderstel dat verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Dit onderstel kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:

- Het gebruik van slechts 1 kolom
- Per uitvoering te combineren met verschillende bladen

Het tafelblad is gemaakt van melamine met een walnoot of witte afwerking aan de boven- en onderkant. De randen zijn gemaakt van ABS; ze zijn 2 mm breed en licht afgerond. De kern van de tafel is een spaanplaat van 25 mm. Het hout is gesorteerd E0, wat het niveau van formaldehyde in het materiaal en de emissie aangeeft. E0 is het laagste niveau en E1 is de wettelijke vereiste voor gebruik binnenshuis.
 
Spaanplaat is zowel een materiaal uit het verleden als de toekomst. Misschien werd het materiaal aanvankelijk gebruikt in een bedframe en in de volgende cyclus kan het worden gebruikt als onderdeel van een keuken. Op dit moment is het echter een tafelblad en het kan nog lang op deze manier functioneren. Het is bestand tegen slijtage, schokken en vloeistoffen.

Ontwerp: Conset
Materiaal: melamine, staal en laminaat
Maten: zie bijlage, hoogte 66/120cm
Kleur: Zie foto bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
         

Ergonomie is nu en zal altijd essentieel zijn in de toekomst, maar voorheen kwamen ergonomie en elektrisch in hoogte verstelbare zit-sta tafels niet voor in relatie met kantoorinrichting. In de komende jaren kan men er echter simpelweg niet meer omheen, zit-sta tafels zullen de standaard worden voor nieuw in te richten kantoren, omdat er steeds meer wordt gefocust op het welzijnvan medewerkers. Conset's manier van denken is “ergonomie en fexibiliteit”. Conset biedt een buitengewoon brede keuze in terminal tafels, kantoortafels en vergadertafels, veel meer dan alleen een zit-sta tafel. We denken ergonomie door tot in de kleinste finesses, bijvoorbeeld door tafels te ontwikkelen op wielen met een optionele oplaadbare accu of een praktische neigverstelling en zetten daarmee een nieuwe standaard voor fexibiliteit. Wanneer u een conset tafel aanschaft, dan bent u verzekerd dat u waar krijgt voor uw geld. Wij werken voortdurend volgens onze bedrijfsfilosofie – een innovatieve, elektrisch in hoogte verstelbare kantoortafel aanbieden voor een attractieve prijs. We bieden kwaliteitstafels met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een relatief kleine investering die zich snel terug zal verdienen. ConSet Elektrisch verstelbaar bureau - homeoffice 501-19