• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ConSet Elektrisch verstelbaar bureau 501-19
Levertijd 2-3 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ConSet Elektrisch verstelbaar bureau 501-19

Deze ConSet Elektrisch verstelbaar bureau 501-19 in hoogte en heeft een elegante en stijlvolle onderstel dat beschikbaar is in twee verschillende kleuren: zwart en zilver.  

Deze zit-en statafel kan worden gebruikt als kleine vrijstaande tafel of gegroepeerd met meerdere tafels. De Conset 510-7 is een goede tafel voor multifunctioneel gebruik in bijvoorbeeld bibliotheken of als een extra buro. De wielen aan de achterzijde maken de tafel eenvoudig te verplaatsen. Bovendien zorgt de rem op de wielen voor stabiliteit tijdens gebruik. De tafelbladen kunnen gekozen worden in vier verschillende kleuren zoals esdoorn melamine, beuk melamine, eik melamine of wit laminaat. 

Het zeer stabiele blad is bovendien voorzien van een veiligheidsmechanisme dat max. een belastbaarheid van 50 kg heeft! Het frame van dit ergonomische bureau wordt geleverd in één doos – gemakkelijk te versturen en gemakkelijk te monteren. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Conset kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw ConSet elektrisch verstelbaar bureau en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

 

Ontwerp: Conset
Materiaal: melamine, staal en laminaat
Maten: zie bijlage / hoogte 68-120 cm
Kleur: Zie foto bijlage
 

Ergonomie is nu en zal altijd essentieel zijn in de toekomst, maar voorheen kwamen ergonomie en elektrisch in hoogte verstelbare zit-sta tafels niet voor in relatie met kantoorinrichting. In de komende jaren kan men er echter simpelweg niet meer omheen, zit-sta tafels zullen de standaard worden voor nieuw in te richten kantoren, omdat er steeds meer wordt gefocust op het welzijnvan medewerkers. Conset's manier van denken is “ergonomie en fexibiliteit”. Conset biedt een buitengewoon brede keuze in terminal tafels, kantoortafels en vergadertafels, veel meer dan alleen een zit-sta tafel. We denken ergonomie door tot in de kleinste finesses, bijvoorbeeld door tafels te ontwikkelen op wielen met een optionele oplaadbare accu of een praktische neigverstelling en zetten daarmee een nieuwe standaard voor fexibiliteit. Wanneer u een conset tafel aanschaft, dan bent u verzekerd dat u waar krijgt voor uw geld. Wij werken voortdurend volgens onze bedrijfsfilosofie – een innovatieve, elektrisch in hoogte verstelbare kantoortafel aanbieden voor een attractieve prijs. We bieden kwaliteitstafels met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een relatief kleine investering die zich snel terug zal verdienen. ConSet Elektrisch verstelbaar bureau 501-19