• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ConSet Zit-Sta bureau 510-49
Levertijd 2-3 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ConSet Zit-Sta bureau 510-49

Deze ConSet Zit-Sta bureau 510-49 zijn elektrisch verstelbaar in hoogte en hebben een elegante en stijlvolle onderstel met drie ronde poten die beschikbaar zijn in drie verschillende kleuren: zwart, wit en zilver.

De elektrische bureaus zijn verstelbaar in hoogte tussen 63-120cm en het tafelblad is FSC gecertificeerd. Dit betekend dat u, de consument, bent gegarandeerd dat u onze producten kunt aanschaffen met een zuiver geweten. De tafelbladen kunnen gekozen worden in vier verschillende kleuren zoals esdoorn melamine, beuk melamine, eik melamine of wit laminaat. Het tafelblad is voorzien van twee kabelgoten zodat u netjes de kabels door het bureau kunt laten lopen. Het frame van dit verstelbare bureau, is ondanks dat het alleen een tussenbalk direct onder het blad heeft, zeer stabiel en is bovendien voorzien van een veiligheidsmechanisme dat max. een belastbaarheid van 100 kg heeft! Het frame van dit ergonomische bureau wordt geleverd in één doos – gemakkelijk te versturen en gemakkelijk te monteren. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Conset kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Optioneel kan u op de ConSet zit/sta bureaus een CPU-houder bijbestellen in het zwart of zilver. Bestel vandaag nog uw ConSet elektrisch verstelbaar bureau en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: Conset
Materiaal: melamine, staal en laminaat
Maten: 160/180/200 x 160d x 63-120h cm
Kleur: Zie foto bijlage

Ergonomie is nu en zal altijd essentieel zijn in de toekomst, maar voorheen kwamen ergonomie en elektrisch in hoogte verstelbare zit-sta tafels niet voor in relatie met kantoorinrichting. In de komende jaren kan men er echter simpelweg niet meer omheen, zit-sta tafels zullen de standaard worden voor nieuw in te richten kantoren, omdat er steeds meer wordt gefocust op het welzijnvan medewerkers. Conset's manier van denken is “ergonomie en fexibiliteit”. Conset biedt een buitengewoon brede keuze in terminal tafels, kantoortafels en vergadertafels, veel meer dan alleen een zit-sta tafel. We denken ergonomie door tot in de kleinste finesses, bijvoorbeeld door tafels te ontwikkelen op wielen met een optionele oplaadbare accu of een praktische neigverstelling en zetten daarmee een nieuwe standaard voor fexibiliteit. Wanneer u een conset tafel aanschaft, dan bent u verzekerd dat u waar krijgt voor uw geld. Wij werken voortdurend volgens onze bedrijfsfilosofie – een innovatieve, elektrisch in hoogte verstelbare kantoortafel aanbieden voor een attractieve prijs. We bieden kwaliteitstafels met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een relatief kleine investering die zich snel terug zal verdienen. ConSet Zit-Sta bureau 510-49