• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bosse S-Line bureau van 180 en 200cm in glas
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bosse S-Line bureau van 180 en 200cm in glas

Bosse S-Line bureau: als u wilt dat uw medewerkers uitstekende werk bieden, moeten de werkplekken ruim genoeg zijn om hen te inspireren. De S-Line is een modulaire kantoormeubelsysteem van Bosse Dauphin dat zich aan elke werkplek aanpast. De bureautafels zijn in hoogte verstelbaar 69-78 cm en worden 'flatpacked' geleverd. De poten van dit bureau zijn gemaakt in verchroomd stalen buis en worden gebruikt gebruikt als basis voor het tafelblad in dik melamine of glas. De bureaus S-Line zijn beschikbaar in twee verschillende maten 180 en 200 cm.Het modulaire principe van Bosse Dauphin biedt de mogelijkheid om eindeloos te combineren. De in hoogte verstelbare tafels met glas of melamine zijn perfect en dit niet alleen als werkstations thuis of op het kantoor van de directeur, maar ook voor uw vergaderruimte. Deze design kantoormeubelen zijn ergonomisch en functioneel! Van dit S-Line gamma bieden wij bureau's aan in een melamine uitvoering of glazen uitvoering, open en gesloten kasten en ladeblokken met 4 lades of 3 lades en een hangmappensysteem. Brand New Office kan alles bekomen van Bosse design. Mocht u iets gezien hebben dat wij niet op onze webshop tonen, contacteer ons en wij helpen u met plezier verder. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Bosse Design kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw ergonomisch bureau en werk binnen 30 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: Bosse Dauphin
Materiaal:
 verchroomd stalen buis, veiligheidsglas
Maten 180cm: 69-78h x 180b x 80d cm
Maten 200cm: 69-78h x 200b x 100d cm
Vrachtvrij geleverd

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen             

Deze bureaus van Bosse Dauphin zijn beschikbaar in 180 - 200cm en hebben een glazen blad. De Bosse S-line bureau zijn in hoogte verstelbaar(69-78cm).