• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bralco Rail Ray desk directiebureau - vergadertafel
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bralco Rail Ray desk directiebureau - vergadertafel

Bralco Rail Ray desk kan gebruikt worden als directiebureau of vergadertafel en is beschikbaar in hout of glas. Het tafelblad is gerealiseerd in MDF van 30 mm dik en bekleed aan beide kanten met hout (0,6 mm dik) afgewerkt met een massief houten rand van 1 mm. De tafelbladen van deze kantoormeubelen zijn gelakt met verf op waterbasis en afgewerkt met een transparante verflaag met open porie beschikbaar in volgende kleuren: wit gelakt eiken, grijs eiken, zwart gelakt eiken, eikenhout natuur en eikenhout tabak.

Het blad is uitgerust met een gechromeerde kabeldoorvoerdop met een doorsnede van 80 mm. U kan het Bralco Rail bureau ook verkrijgen met een glazen blad, gerealiseerd in getemperd transparant glas van 12 mm. De bladen zijn vastgemaakt aan de metalen en gechromeerde balken met behulp van cilindervormige metalen afstandsstukken. De poten van dit meubelgamma zijn afgewerkt in gerond gepolijst hout en gelakt met verf op waterbasis met open porie. Deze Rail directiebureaus zijn enkel beschikbaar in 220cm versie lengte. De dressoirs zijn beschikbaar in 2 modellen. Optie 1 bevat 2 deurtjes met slot, 1 technische module, 1 kabelmand en is 160,6cm lang. Optie 2 heeft 2 bovenklapdeuren met slot, 1 technische module, 2 kabelmanden en een lengte van 240,9cm. Het Bralco Rail gamma bestaat verder uit een Desk Contenitore(met aangebouwd dressoir), Ray Desk(lowboard in het midden), Delta desks, vergadertafels, ladeblokken, dressoirs en kasten.

De bureaus gekenmerkt door hun gestroomlijnde elegantie kunnen ook op aanvraag in andere gelakte kleuren of maten gekozen worden. Deze design bureaus worden vrachtvrij geleverd en opgebouwd door onze professionele monteurs op de plaats van gebruik. 

Ontwerp: Perin & Topan voor Bralco
Materiaal: MDF(melamine) hout 30mm of transparant veiligheidsglas(getemperd) van 12mm, houten poten gelakt.
Maten: 220L x 100D x 75H cm, Dressoir optie 1: L160,6 x D40 x  H62,5 cm, Dressoir optie 2: L240,9 x D40 x  H62,5 cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen
Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor bureau en thuis te vervaardigen . De geschiedenis van het Bralco bedrijf is gekoppeld aan de geschiedenis van het meubilair sinds het onstaan van het bedrijf en nu verder uitgegroeid is tot een internationale speler. Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag Bralco biedt oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair en dit door middel van 17 speciale collecties. Bralco denkt eerst aan het welzijn van de mens met behulp van de beste Italiaanse designs en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Bralco biedt een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar! Alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit van Bralco. Elk eindproduct wordt getest door Catas met het oog op de naleving van de 'EN' voorschriften. Bralco Rail Ray desk directiebureau - vergadertafel