It's about RoMi

It's about RoMi

Oslo H7 design hanglamp
€157,00
(€189,97 Incl. btw)
Oslo H3 design hanglamp
€125,00
(€151,25 Incl. btw)
Athens tafellamp
€69,00
(€83,49 Incl. btw)
London designlamp
€92,00
(€111,32 Incl. btw)
Hollywood design vloerlamp
€415,00
(€502,15 Incl. btw)
Cannes hanglamp
€49,00
(€59,29 Incl. btw)
Warsaw design tafellamp
€149,00
(€180,29 Incl. btw)
It's about RoMi

Het Amsterdamse bedrijf it’s about RoMi maakt prachtige designlampen aan aantrekkelijke prijzen. De tafellampen, vloerlampen of hanglampen passen vast en zeker perfect in uw kantoor of home office. Ontdek de designlampen van it's about RoMi nu. 

  

Waar haalt it’s about RoMi de mosterd?  

RoMi staat voor Realistic Open Minded Individuals en dat zien we zeker terug in de ontwerpen. Sinds 1993 maakt het bedrijf zowel kantoorverlichting als decoratieve verlichting voor bij u thuis of voor uw horecazaak. De ontwerpers halen de inspiratie voor de it’s about RoMi-verlichting voornamelijk uit het bruisende Amsterdamse stadsleven, maar laten zich daarnaast ook inspireren door de natuur. 

De bekendste reeks lampen in het assortiment van it’s about RoMi is de Citylights-collectie. Deze lampen zijn allemaal vernoemd naar een grootstad. Brand New Office heeft een aantal van deze lampen in haar standaardcollectie, in verschillende vormen zelfs, van tafellamp tot plafondlamp of staande lamp. 

Wat is typisch voor it’s about RoMi? 

Eenvoud en soberheid zijn twee waarden  die centraal staan bij de it’s about RoMi-lampen. Er wordt met minimalistische lijnen en natuurlijke materialen gewerkt. De tafellamp Kobe bijvoorbeeld bestaat uit een eenvoudig houten blok, een doodeenvoudige schakelaar en een standaard lamp. Eenvoud, maar ook klasse troef. 

Brand New Office is officiële verdeler van it’s about RoMi. Wij bestellen de designlampen rechtstreeks bij de fabrikant en kunnen ze meestal snel leveren. Hebt u nog verdere vragen over deze prachtige lampen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie.