• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Carpyen Robinson hanglamp
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Carpyen Robinson hanglamp

De Robin hanglamp van Carpyen bestaat uit een metalen basis en een dubbele verstelbare arm gemaakt van koolstofvezel met een polycarbonaat diffuser. Deze designlamp bestaat enkel in een zwart frame. De zwarte hanglamp Robinson heeft een kap die in verschillende kleuren beschikbaar zijn: beige, wit en grijs(donker). Deze Robinson hanglamp is voorzien van een aan/uit schakelaar en door de zeer flexibele arm kunt u, afhankelijk van uw behoeften of uw wensen, de hoogte van de lamp instellen. De Robinson hanglamp van Carpyen is een zeer functionele lamp die een heel mooi lichteffect geeft! Deze lamp is ideaal te gebruiken boven een eettafel of in uw salon thuis, op kantoor, maar evengoed in Horeca zaken. Het gamma van de Robinson lampen bestaat uit een staande lamp of booglamp en een hanglamp.

Ontwerp: Gabriel Teixidó voor Carpyen
Maten: 200h x Ø50 cm of 300h x Ø64 cm
Materiaal: koolstofvezel en  katoen
Licht: E27 incand. 1x150 W max.

Reservelamp niet inbegrepen
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
  

Antonio Carpintero, Encarnación Celdran en Roberto Carpintero, drie namen dat concrete betekenis te geven aan het baskische lichtmerk uit Barcelona: Carpyen. Een merk dat sinds 1948 een pionier is in de creatie van verlichtingselementen en door de jaren heen een echte referentie geworden is in de sector. Carpyen heeft werk gemaakt om van hun merk een onderscheidend kenmerk te maken en trouw te blijven aan kwaliteit, creativiteit, innovatie en inspiratie. Een merk dat in de loop der jaren alleen maar sterker is geworden door hun collectie telkens te vernieuwen, nieuwe oplossingen en innovaties te leveren en nieuwe producten te ontwerpen. De lampen van Carpyen omvatten zowel vloerlampen, tafellampen, bureaulampen, hanglampen, wandlampen en zelfs buitenverlichting. Ze zijn gespecialiseerd in Horeca verlichtingen met de nadruk op hotel verlichting. Alle werknemers, bestuursleden, architecten en producenten van Carpyen steken dagelijks de nodige energie en enthousiasme in hun werk om een perfect product af te leveren! Robinson hanglamp