• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Flow prullenmand
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Flow prullenmand

Cascando Flow prullenmand: met de Cascando Flow artikelen laat u uw ontvangst van uw kantoor, winkel of Horecazaak. Flow-prullenbakken  hebben fraaie ronde hoeken. Ze zijn vervaardigd uit staal, perfect afgewerkt en lekdicht. De prullenmanden Flow van Cascando zijn leverbaar in drie maten en twee kleuren. Speciale kleuren zijn beschikbaar op aanvraag. Bovendien zijn de vuilbakjes snel leverbaar bij Brand New Office! Wij zijn officiële dealer van Cascando voor de Benelux.

Ontwerp: Marleen Valstar
Maten klein: 35h x 25l x 25d cm, Middel: 45h x 25l x 25d cm, Hoog: 49h x 20l x 20d cm
Materiaal: staal, naadloos afgewerkt

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering         
 
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Flow prullenmand