• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Focus garderobe kapstok
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Focus garderobe kapstok

Het afgeronde frame en de basis van de Cascando Focus garderobe kapstok zijn gemaakt van staal. Tijdloos, hoogwaardig en een moderne design kapstok. Omdat de horizontale gepolijste aluminium staaf gegroefd is, hangen de jassen regelmatig op afstand van elkaar.

De Focus garderobe kapstok van Cascando kan worden voorzien van kledinghangers en maakt in elke woon- of werkomgeving een strakke, geordende indruk. Staanders uit staal van de Focus garderobe, zijn leverbaar in wit en aluzilver en zijn geschikt voor 12 kledinghangers. Doordat de garderobestang is voorzien van rillen, hangen jassen op gelijke afstand van elkaar. De bijpassende kledinghangers kan u ook onder deze rubriek vinden.
 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: 188h x 80b x 44d cm
Materiaal: staal 
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering  
    
     
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Focus garderobe kapstok