• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Forest kapstok
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Forest kapstok

Cascando Forest kapstok, onderdeel van Cascando's Nature-serie, kan worden voorzien van haken(op aanvraag), kleerhangers of een combinatie van beide. Er is keuze uit breedtes. Voor extra capaciteit kan het element worden uitgebreid met meerdere staanders.

Dit verfrissend idee komt van het Nederlandse topmerk Cascando. Deze vrolijk blikvanger voor uw entree of uw kantoor, Forest garderobe van Cascando, bestaat uit drie kleuren en werd gemaakt van robuust MDF. U kan ook kiezen voor de Tree garderobe kapstok waar u 20 kledinghaken kan aanhangen per 61/81/101/121cm. U kan deze Forest kapstok van Cascando ook telkens verlengen met een aanbouwelement(optie).
 
Ontwerp:
Cascando
Maten garderobe kapstok: 191h x 61/81/101/121b x 65d cm
Materiaal: MDF, Haken van gepolijst aluminium, roede aluminium geëloxeerd, kunststof.
Kleur: Limoengroen, wit en antraciet
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering

Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Forest kapstok