• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Pully poef
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Pully poef

De allernieuwste Cascando Pully poef is een poef met een ander soort vorm die elke conventie tart. De leren handgreep maakt het gemakkelijk om een puppy poef te verplaatsen, wat comfort en flexibiliteit op de werkplek biedt. Deze zitpoef is een ontwerp van Robert Bronwasser.

De handgreep is gemaakt uit leder en een hoogwaardige Camira Xtreme stof die van 100% gerecycleerde vlamvertragende polyester gemaakt is. Andere kleuren en stoffen zijn mogelijk op aanvraag!
 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: zie afbeelding
Materiaal: Camira Xtreme stof, leder
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Pully poef