Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Pully poef

€415,00€502,15 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 8-10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21661
De Cascando Pully poef is een poef met een ander soort vorm die elke conventie tart. De leren handgreep maakt het gemakkelijk om hem te verplaatsen.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De allernieuwste Cascando Pully poef is een poef met een ander soort vorm die elke conventie tart.

De leren handgreep maakt het gemakkelijk om een puppy poef te verplaatsen, wat comfort en flexibiliteit op de werkplek biedt. Deze zitpoef is een ontwerp van Robert Bronwasser.

De handgreep is gemaakt uit leder en een hoogwaardige Camira Xtreme stof die van 100% gerecycleerde vlamvertragende polyester gemaakt is. Andere kleuren en stoffen zijn mogelijk op aanvraag!
 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: zie afbeelding
Materiaal: Camira Xtreme stof, leder
 
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Pully poef