• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Standfree garderobe
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Standfree garderobe

Een hartelijk ontvangst begint bij uw entree met de Cascando Standfree garderobe. De chique uitstraling van gepolijst aluminium en aluzilver maken van de Standfree garderbe van Cascando tot de perfecte vervolmaking van uw kantoorinrichting. De jassen hangen altijd op een gepaste afstand door de gesegmenteerde garderobes tang.

Standfree kapstok van Cascando is beschikbaar in drie kleuren. Laat uw entree of kantoor originaliteit uitstralen! U kan bijpassend kledinghangers van Chrome bestellen(4stuks).

De Cascando Standfree garderobe is een stijlvolle blikvanger. De stalen voet zorgt voor optimale stabiliteit.
 
Ontwerp: Onno De Knegt
Maten: 176h x 35b x 35d cm
Materiaal: gepolijst aluminium, aluzilver gecoat metaal
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering     

Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Standfree garderobe