Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Original Antiek fauteuil

€1.032,00€1.248,72 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21575
De Chesterfield Original Antiek fauteuil is beschikbaar in vele kleuren en de meubelen van dit originele merk worden ambachtelijk en handmatig vervaardigd.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Business Class: één klik - en uw ontvangstruimte ziet er morgen met de Chesterfield Original Antiek fauteuil tijdloos en modern uit. Met deze klassieke zitmeubels kunt u uw ontvangstruimte of zithoek thuis representatief inrichten. De klassieke vormgeving, de perfecte afwerking en het slijtvaste makkelijke te reinige rundleder garanderen een voortreffelijke indruk. De klassieke Chesterfield zetels onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en de lange levensduur en worden volledig handgemaakt en genageld. Het frame van de bank bestaat uit massief hardhout (gelijmd en geschroefd), dat een hoge vormstevigheid garandeert en de spanning door de vaste suspensie weerstaat. De gehele buitenkant van de bank is gemaakt van de hoogste kwaliteit leer. Een Semi aniline leder brengt de structuur van het leer mooi naar voren. Daardoor heeft het leer slechts een lichte pigment laag. De meubelen hebben een standaard Nosag binnenvering. Dat zijn zogenaamde zigzag veren die de vormstabiliteit van de meubelen creëren. In tegenstelling tot bijvoorbeeld elastische materialen singels of banden hebben de Nosag veren een veel langere levensduur en een comfortabele zit. Alle modellen in ons assortiment hebben een tijdloze uitstraling en zijn van de hoogste kwaliteit. Het klassieke model met ingeslagen knopen zorgt voor een ongekende sfeer en uitstraling. In ons assortiment zijn Chesterfield fauteuils te vinden uit verschillende series, van het betrouwbare merk The Chesterfield Brand. Zo staat een Chesterfield Original fauteuil voor klassieke elegantie, kwaliteit en ongekende luxe. Indien uw wenst kunnen we zelfs Chesterfield banken op maat laten maken op aanvraag. 

Optioneel kan u bij ons ook de Originele leder crème verkrijgen. Deze leder creme combineert reiniging en verzorging. Dus u heeft slechts één product nodig hebt om uw meubels schoon te maken, te onderhouden en om hen te beschermen tegen slijtage en vlekken.

Een goede investering om het leer voor lange tijd mooi te houden!

  • Kleurloos en daardoor geschikt voor alle soorten leer
  • Breng het middel met behulp van een spons of een doek op het leer
  • Zelfglanzend en maakt borstelen of uitpoetsen overbodig.
  • Droog binnen één minuut
  • De creme maakt geen vlekken en is niet plakkerig

Ontwerp: Chesterfield team
Materiaal:  semi alineleer, kussens strak met binnenvering
Maten: B100 x H79 x D92 cm, Zithoogte: 50 cm, Zitdiepte: 56 cm
Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
De klassieke Chesterfield bank dateert van 1770 en is sindsdien onveranderd gebleven waardoor het zijn charmante, typisch Britse, karaktervolle uitstraling behouden heeft. Kenmerkend voor de Chesterfield banken zijn de welvingen van de rug- en armleuningen, het gecapitonneerde ruitpatroon doordat de bank afgezet is met diverse knopen en uiteraard de sierlijke afwerking middels kopspijkers. Chesterfield staat voor de verwerking van zeer hoogwaardige fauteuils en zetels in kwalitatief leder en het creëren van duurzame en klassieke meubelen. In onze eigen fabriek en leerlooierij worden The Chesterfield Brand meubelen die u op onze website ziet staan op een eerlijke en traditionele manier geproduceerd. De meubelen van dit originele merk worden ambachtelijk en handmatig vervaardigd. Als bewijs krijgt u bij elk meubel van The Chesterfield Brand een Certificaat van 'echtheid'! Alle uitvoeringen van de Chesterfield Original zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteitsleer. Deze uitvoeringen kennen kleine verschillen, verschillen die met name in het leersoort, de kleur en de uitstraling en de opbouw van de kussens zitten. Indien uw wenst kunnen we zelfs Chesterfield banken op maat laten maken op aanvraag. Chesterfield Original Antiek fauteuil