• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ClassiCon Tube light staande lamp
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ClassiCon Tube light staande lamp

Icoon onder de moderne klassiekers: Eileen Grays ClassiCon Tube light staande lamp is tijdloos en elegant.

De verbluffende eenvoud van de Tube Light staande lamp is nog altijd fascinerend. Met een voetschakelaar wordt de Tube Light van ClassiCon ingeschakeld, de 'zwevende' LED linear lamp 18 W / 230 V vult de ruimte met warm en flakkervrij licht.

Deze Tube Light vloerlamp van Eileen Gray is dé klassieker voor uw kantoor of interieur! In het verschijningsjaar markeerde het onverwisselbare design van Eileen Grays het hoogtepunt van een toekomstgerichte tijdsgeest.

Deze Tube Light staande lamp van Eileen Gray is nu beschikbaar bij Brand New Office en heeft een levertermijn van ongeveer 6 weken.

Ontwerp:  Eileen Gray voor ClassiCon, 1927
Materiaal: Verchroomde stalen buis, Voetschakelaar
Licht: LED linear lamp 18 W / 230 V
Socket S14s
Energy class A
Maten: 104h x 25d cm, snoer 1,3m

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen       

ClassiCon

Een van de topmerken bij Brand New Office is het Duitse merk Classicon. Dit designmerk heeft in de loop der tijd enkele wereldberoemde designstukken op de markt gebracht. Ontdek ze hier.

Waarvoor staat Classicon?

Het merk Classicon zag het levenslicht in 1990 in München en is het levenswerk van Stefan Fischer von Poturzyn. Classicon maakt echte designmeubelen naar het ontwerp van echte topdesigners zoals Konstantin Grcic of Eckart Muthesius. Zo produceren ze niet alleen de meesterwerken van gisteren maar ook die van morgen.

De belangrijkste waarden voor Classicon zijn kwaliteit, een tijdloze esthetiek en design. Bij Brand New Office staan we uiteraard volop achter deze waarden en daarom zijn we trots dat we de designmeubelen van Classicon mogen verdelen.

De wereldberoemde Classicon Bell side table

Een van de pronkstukken die we u kunnen aanbieden is uiteraard de wereldberoemde verstelbare bijzettafel van Classicon. Dit tafeltje is van de hand van topontwerpster Eileen Gray.

De beroemde verstelbare Classicon side table E 1207 – Brand New Office

Wij verkregen de exclusieve licentieovereenkomst voor de klassieke-moderne ontwerpen van Eileen Gray. De Bibendumstoel van deze Ierse ontwerpster staat symbool  voor de innovatieve meubelontwerpen uit de 20ste eeuw en het modernisme dat toen hoogtij vierde.

Welke stukken van Classicon moet u zeker gezien hebben?

Echte iconen onder de moderne klassiekers zijn de lampen van Classicon zoals de Selene hanglamp en de Tube Light staande lamp. Die laatste is trouwens ook van de hand van Eileen Gray. Verder bieden we u nog echt abstracte textielkunst in de vorm van prachtige tapijten, en uiteraard de pronkstukken: de Bibendumstoel en de E 1207-bijzettafel. Of gaat u toch eerder voor een andere stoel uit het Classicon-gamma?

Kijk even rond in de prachtige collectie meubelen van Classicon in ons gamma of vraag raad aan de specialisten van Brand New Office.

ClassiCon Tube light staande lamp