• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Gallotti & Radice Air desk bureau
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Gallotti & Radice Air desk bureau

Gallotti & Radice Air desk is een modern meubelsysteem met een mooie design dat uw succes weerspiegelt! Want het is in uw kantoor, waar u uw zakelijke zakenpartners en collega's ontvangt. Air Desk is een creatie van Pinuccio Borgonovo voor de Italiaanse fabricant Gallotti & Radice. De Air Desk bureaus zijn verkrijgbaar in een transparant gehard glas van 12mm dik. De Air Bureau kantoormeubelen zijn ook verkrijgbaar in gelakt glas in verschillende satijn kleuren (enkel op aanvraag). De metalen onderdelen zijn standaard in geanodiseerd aluminium, op aanvraag kunnen deze ook verkregen worden in wit gelakt, reliëf roestvrij staal of zwart glanzend satijn. Gallotti & Radice Air desk is glazen design bureau die zowel past in professionele sfeer als in Home'Offices. Op aanvraag kan er een kabeldoorvoer aangebracht worden in het glas(10mm van de rand) om uw kabels mooi weg te werken. Deze Air desk bureaus worden door ons professioneel montageteam vrachtvrij geleverd en kosteloos opgebouwd. Kies voor een vriendelijke, toekomstgerichte inrichting die uw succes weerspiegelt. 

Ontwerp:
 Pinuccio Borgonovo
 in 2008 voor Gallotti & Radice
Maten: 140l x 80d x 74h, 160l x 80d x 74hcm, 180l x 90d x 74h, 200l x 90d x 74h
Materiaal: 12mm gehard helder glas, geanodiseerd aluminium

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen
  
     

Gallotti & Radice was het eerste bedrijf in Italië, vanaf de vroege jaren zeventig, dat hun liefde voor glas in kantoormeubilair of gewoon design meubilair bekend maakten. Pas later volgde andere bedrijven die ook een markt in glazen meubilair zagen. Het is een enorm voordeel voor Gallotti & Radice om als één van de eerste fabrikanten te zijn die gespecialiseerd waren in glazen meubilair, maar ook enorme druk omdat we trendsetters waren. Ze volgen constant de nieuwe trends op, maar tegelijkertijd zijn ze vaak ook nog trendsetter! Glas, dat tegelijkertijd uiterst fragiel en sterk is, transparant en onveranderlijk, licht en duurzaam, moet met oprecht respect worden aangepakt en een zorgvuldige behandeling, bijna met authentieke poëzie en met intense discipline, met geduld, eerbied, vasthoudendheid. Kortom met liefde. Gallotti & Radice Air desk