• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Giroflex Giroflex 353 vergaderstoel
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Giroflex Giroflex 353 vergaderstoel

De Giroflex 353 vergaderstoel is de stoel die zich leent voor een persoonlijke touch en stelt het individu centraal! Deze ergonomische conferentiestoel biedt optimale flexibiliteit en is eenvoudig te bedienen. Dankzij de ideale ergonomische rugvorm wordt in elke uitvoering een optimaal ondersteunend effect bereikt. De kwaliteit van het design van de Giroflex vergaderstoel 353 en het uitgebreide kleurenpalet maken de stoel tot een inrichtingselement dat past in elke omgeving.

Het cradle-to-cradle-certificaat is een bewijs van uitstekende duurzaamheid voor de hele Giroflex 353-serie. De ergonomisch gevormde stoelrug van de 353 bureaustoel is verkrijgbaar met 3D-spacer netstofering en zitting in Extreme stof(100.000 martindale). Deze vergaderstoel op wielen bevordert levendige discussies en goede argumenten. De giroflex 353-vergaderstoel maakt het iedereen gemakkelijk, ook tijdens inspannende vergaderingen. Met zijn innemende design en het uitgebreide kleurenpalet scoort hij met veel goede argumenten. Dankzij een ideale rugconstructie en een ergonomische vormgeving beweegt hij niet alleen met elke verandering mee, maar biedt ondersteuning in elke situatie. 

De giroflex 353-vergaderstoelen kunnen ook optimaal worden gebruikt als eenvoudige werkstoelen bij het werk of thuis. Dankzij de flexibele rug passen de vergaderstoelen zich aan elk individu aan en maken het mogelijk geconcentreerd te werken. Bovendien maken de vergaderstoelen indruk met hun verscheidenheid van kleuren en materialen. Zo kunnen de stoelen van modern-uitdagend tot elegant-klassiek in de meest uiteenlopende interieurvormgevingen worden ingepast.

Ontwerp: Greutmann Bolzern designstudio voor Giroflex
Materiaal: kunststof voet, FExtreme stof(100.000 martindale), 3D-spacer netstofering
Zitmaten: 39-51h x 47b x 43d cm                                                                      
Gemonteerd geleverd.   

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

Vraag ons u op te bellen  snelle levering      

Ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit, innovatie, efficiency en duurzaamheid vormen de basis voor de ontwikkeling en productie van het zitmeubilair van Giroflex. En het zijn de vakkundige, ervaren en betrokken medewerk(st)ers die er garant voor staan. Het streven naar kwaliteit is een eigenschap die zichtbaar wordt in het eindproduct. Giroflex-stoelen zijn hoogwaardige producten en maken kwaliteit in elk opzicht ervaarbaar. Bij materialen en afwerking, bij comforttechnologieën en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoge verticale integratie in de productie en de eigen research en ontwikkeling kan Giroflex zijn eigen kwaliteitsideeën consequent in de praktijk brengen. De ergonomische toppers en bekende stoelen, vergaderstoelen of bureaustoelen zijn de volgende: Giroflex 64, Giroflex 353, Giroflex 33, Giroflex 656, Giroflex 545 en vele andere... Giroflex 353 vergaderstoel