• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
IVM Arko bureau eilanden
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
IVM Arko bureau eilanden

De IVM Arko bureau eilanden is het soort kantoormeubilair voor onze meest veeleisende klanten.

Het meubelsysteem is een combinatie van elegantie en compromisloze functionaliteit. Hun zeer stabiele en schokbestendige constructie bestaat uit een metalen gevormde frame dat kracht uitstraalt en bovendien een innovatief systeem is dat grote stabiliteit aan de kantoren biedt.

Verschillende combinaties van dit systeem zijn mogelijk: een individueel kantoor of bureau-eilanden.

De brede keuze aan beschikbare kleuren en verschillende maten voor het tafelblad, bieden de mogelijkheid om meerdere combinaties te maken in elke kantoorruimte. De IVM Arko zijn uitgerust met vele functionele en innovatieve oplossingen die hen in staat stellen om de bedrading in goede banen te leiden en zo de werkplek aan de individuele voorkeuren van de gebruiker aan te passen.

Kabelbeheer IVM Arko bureaus:

Bij de standaardversie(ST) kunnen schermen worden bevestigd door middel van speciale metalen bevestigingen die in de ruimte tussen de twee bladen zijn geplaatst. De kabels lopen door het midden van uw bureaublad door middel de ruimte tussen de twee bureaubladen(5cm).
De kabelgoot(FT) in het tafelblad garandeert perfect draadbeheer en organiseert ook efficiënt de ruimte op het tafelblad. De track in het midden van de bureaus maakt het mogelijk om schermen direct te bevestigen.
Als scheidinsgwand kan u optioneel kiezen voor een glazen wand in veiligheidsglas. Het brede scala van kantoormeubelen van Pomarco die u kunt toevoegen verhoogt aanzienlijk hun functionaliteit. 
Deze kantoormeubelen worden transportvrij geleverd vanaf 750€. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik gratis op vanaf 1500€ en nemen alle kartons en plastieken weer mee. Uw bureau professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren. Bestel vandaag nog uw design kantoormeubilair en geniet van de kwaliteit en functionaliteit van het Type-V gamma!

Ontwerp: IVM
Materiaal: Melamine, metalen poten
Maten bureau: 160/180/200L x 162P x 74H cm 
Kleur: zie foto's
2 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  

Polmarco is gespecialiseerd in het aanmaken van kantoormeubelen en gezonde werkplekken en praktijken. Voor ons staat de gebruiker centraal en daar proberen we op in te spelen om innovatieve producten te produceren. Wij streven ernaar om innovatieve en functionele oplossingen te creëren om uw werk te vergemakkelijken op de werkvloer of bij u thuis. 

"Mode vergaat, maar stijl blijft." (Coco Chanel)

"Het ontwerp is niet alleen het uiterlijk. Dit is ook hoe een object werkt." (Steve Jobs).

Naar aanleiding van deze redenering streeft Polmarco ernaar om vernieuwende collecties van design meubels aan te passen aan de nieuwste design trends. Kantoormeubelen met tal van ergonomische eisen en een mooi design blijft een uitdaging voor Polmarco. Polmarco creërt zowel directiebureaus, bureau eilanden, ladeblokken, kasten, rekken als toonbaken. Hun bekendste lijnen zijn Spathio, Polmarco Type-A, Polmarco Type-V, Duo-X en ARC toonbanken en Solto receptiebalies. Polmarco Type-V bureau eilanden