• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Bloom hanglamp
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Bloom hanglamp

De Kartell Bloom hanglamp is zo kostbaar als Murano glas en brutaal als een rockopera. De Bloom lamp bloeit in een sprankelend en weelderige cascade van bloemen die kristal oproept. Bloom Kartell bestaat uit een buisvormige skeletstructuur met daarop de kleine corolla bloemen van doorzichtig polycarbonaat. De lamp werd ambachtelijk geproduceerd en daardoor komt de stilistiche complexiteit van de lamp tot uiting. De kristallen bloemblaadjes worden door de lichtbundel gereflecteerd en geven prachtige reflecties. Bloom is een nieuwe manier van ontwerpen van traditionele armaturen. De Kartell Bloom hanglamp is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar deze hanglamp heeft de volgende afmetingen: 80-240h x 53b cm. De hanglamp overstijgt eigenlijk het begrip van een gewone 'lamp'. Met al zijn bloemetjes lijkt deze hanglamp meer op een kunstwerk dan op een lichtsculptuur. Deze Bloom hanglamp is een aanrader om er het voorjaar mee in huis te halen, welk seizoen het ook maar is. Het voordeel van deze lamp is dat de bloemetjes het hele jaar in bloei blijven! Deze nieuwe trendkleuren chroom, goud of koper zijn nu ook beschikbaar bij Brand New Office!


Designer: Ferruccio Laviani voor Kartell, 2010
Materiaal: Polycarbonaat, technopolymeer
Afmetingen klein: 29-219h x 28b cm, groot: 45-235h x 53d cm Extra groot: 60-250h x 80d cm
Verlichting: G9, 3 x 33 Halo of 6 x 33 Halo of 9 x 33 Halo
Inclusief reservelampen en eenvoudige installatie.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
   Vraag ons u op te bellen    

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Bloom hanglamp