• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell FL/Y hanglamp
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell FL/Y hanglamp

Kartell FL/Y hanglamp werden ontworpen door Ferruccio Laviani voor het Italiaanse Kartell en zijn verkrijgbaar in 2 maten: Small FL/Y, FL/Y. Deze Kartell FL/Y hanglamp is een essentiële lamp die wordt gekenmerkt door de "subtiele interpretaties van het thema". De hanglamp FL/Y is gemaakt van PMMA geverfdt en de lampenkap is geen perfecte halve bol maar de snit van de diameter die het meeste licht opvangt. De uitzonderlijke kwaliteit van het materiaal en de opvallende kleuren(koper, chroom en goud) brengen een mooi lichteffect.

De FL/Y hanglampen van Kartell zijn afzonderlijk verpakt, maar kunnen in groep worden samengevoegd om zo verschillende kleureffecten te verbeteren. De Kartell FL/Y hanglampen zijn echt een lichtgevende verrassing. Je kijkt ernaar en bewondert. Dankzij zijn kleurschittering zweeft de design hanglamp als een zeepbel door de kamer. De drie nieuwe kleuren van Kartell zijn nu ook beschikbaar bij Brand New Office: koper, goud en chroom. Let wel op deze lampen zijn niet doorzichtig zoals de originele FL/Y hanglampen!

Designer: Ferruccio Laviani voor Kartell, 2014
Materiaal: PMMA Tinted in de massa
Afmetingen Small FL/Y: 28l x 38Ø cm, FL/Y: 33l x 52Ø cm
Verlichting: 220-240V, max 25W globo-E27
Inclusief lichtbron en eenvoudige installatie.


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
   
Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell FL/Y hanglamp