• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell FL/Y hanglamp
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell FL/Y hanglamp

Deze Kartell FL/Y hanglamp is een essentiële lamp die wordt gekenmerkt door de "subtiele interpretaties van het thema". De hanglamp FL/Y is gemaakt van transparant methacrylaat en de lampenkap is geen perfecte halve bol maar de snit van de diameter die het meeste licht opvangt. De uitzonderlijke transparantie van het materiaal en de helderheid van de kleuren brengen een mooi lichteffect. De FL/Y hanglampen van Kartell zijn afzonderlijk verpakt, maar kunnen in groep worden samengevoegd om zo verschillende kleureffecten te verbeteren. De Kartell FL/Y hanglampen zijn echt een lichtgevende verrassing. Transparant, licht en kleurrijk. Je kijkt ernaar en bewondert. Dankzij zijn doorzichtigheid en kleurschittering zweeft de design hanglamp als een zeepbel door de kamer. De drie nieuwe kleuren van Kartell zijn nu ook beschikbaar bij Brand New Office in het koper, goud en chroom. Let wel op deze lampen zijn niet doorzichtig zoals de originele FL/Y hanglampen!

Designer: Ferruccio Laviani voor Kartell, 2002
Materiaal: PMMA Tinted in de massa
Afmetingen: 48-52l x 223h cm
Verlichting: 220-240V, max 25W globo-E27
Inclusief lichtbron en eenvoudige installatie.


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
   

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell FL/Y hanglamp